סימון בטעות ב- BDI, הבנת הטעות של הבנק ואי טיפול
בנק דיסקונט (שהוא לא הבנק שלי , שבתור עובד מדינה אני רשאי לעשות ממנו הלוואה של 12,000 שקל )הכניסו לי 89 שקל יותר , לא שלחו לי שום מכתב בקשר ל89 ש"ח , אחרי תקופה לא ארוכה של כמה חודשים , שלחו לי שאני חייב להם 380 ש"ח , לאחר ויכוחים עם מנהלת הבנק שאמרתי לה שזאת ריבית באחוזים אסטרונומים , היא ביקשה שאשלם 120 ש"ח ויתקשרו אליי להמשך טיפול , ביקשו שאפקיד עוד 10 שקלים והסיפור ייגמר . לאחר תקופה קצרה ביקשתי להגדיל את מסגרת האשראי שלי בבנק , וסורבתי עקב סימון בBDI , ביקשתי את הדו"ח וקיבלתי אותו , ושם מופיע סימון של בנק דיסקונט של ה89 שקלים (!!!) .נכנסתי למנהלת הבנק . בשיחה עם המנהלת היא אמרה שזה מגוחך שסומנתי בשביל 89 שקלים , אמרה שתשלח מייל לביטול הסימון ואחרי חודש אני עוד מסומן , ניגשתי למנהלת שוב , הניירת שלי הייתה מונחת בשולחנה , אמרה שזה עדיין בטיפול ואני בינתיים בלי יכולת לקנות בית לאחר שמכרתי את הבית הקודם שלי , בגלל שאצטרך משכנתא , מה אוכל לעשות במצב כזה ? בתודה מראש :)
משה שלום, יש לבחון סיבת החיוב בסך 89 ש"ח וככל והסיבה לחיוב לא מוצדקת ניתן לשקול פניה לבית המשפט, בין היתר, בדבר הוצאת לשון הרע. לצרך כך ניתן לקיים פגישה. תודה, עו"ד גולן גדליה , מנהל הפורום טל': 03-5444460
שאלות נפוצות:
לי שושן