כניסה לא מורשת לחשבון בנק אישי
שלום, אני נשואה טרייה פעם שנייה(בלי ילדים),הגרוש שלי התקבל לעבוד לאחר הגירושים בסניף בו אני ובעלי פתחנו חשבון משותף שבו גם נמצא חשבוננו החדש המשותף וחשבוני הישן. לאחר גירושים "מכוערים" ותביעות רבות שהגשתי נגדו (ועדיין מתנהלות בבית משפט),הוגשה השבוע נגדי תביעה ע"י הגרוש. התביעה הגיעה לביתי עם שם משפחתי החדש-שאותו לא שיניתי עדיין במשרד הפנים!התעורר בי החשד שהגרוש שלי צפה בחשבוני בבנק ודלה משם את פרטי האישיים(אותו סניף שהוא עובד) ולגרוש שלי אין שום זיקה לחשבוני בבנק,ואין לו צורך במסגרת עבודתו להיכנס לחשבון לקוחות.לאחר בדיקה מול הנהלת הבנק,קיבלתי לידי מכתב שבו מפורט עם כל שמות העובדים שניגשו לחשבוני ובינהם שמו של הגרוש.הגרוש שלי נכנס לחשבוני האישי ואף השתמש בפרטים ממנו ופרטים אישיים כמו שם משפחתי החדש לדוגמא,בנוסף,קיים סיכוי גדול שהוא שלף מסמכים אישיים. האם זה חוקי? האם ניתן להתלונן...?אילו צעדים אפשר לנקוט נגדו והאם זה יעזור בתביעה נגדו?
מור שלום, אבקש להפנות אותך להוראות חוק הגנת הפרטיות, שבמסגרתו ניתן לראות כי התנהגות הגרוש, ככל הנראה, הינה בבחינת פגיעה בפרטיותך. לשם בחינת הטענות והעובדות יש צורך לתאם פגישה. אשמח לעזור, עו"ד גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460
שאלות נפוצות:
לי שושן