חיוב בכרטיס אשראי ע"י חברת מגזינים
שלום ,לפני כחודשיים התקשר אלי טלפונית נציג מחברת מוטו תקשורת (מגזינים) ועניין אותי בירחון בשם פופיולר סיינס הוא הבטיח למשך חודשיים בנוסף למנוי ירחון גלילאו וכל זאת ב 37 שח לחודש .אני הסכמתי ובצעתי המנוי טלפונית מול נציג מוטו תקשורת. להפתעתי לאחר כשבועיים קראתי באינטרנט שמוטו פשטה את הרגל והיא מפטרת את עובדיה. התקשרתי לחברת מוטו ושאלתי מה עם הירחון? ששלמתי עבורו ,ענו לי שהחברה בפשיטת רגל ואיפשר לדעת כפי הנראה לא אקבל אותו. התקשרתי מייד לחברת האשראי שלי ובקשתי לבטל את העסקה . אכן זוכיתי והעסקה מפחינתי בוטלה .לאחר כחודש אני רואה שחברה בשם פופיולר סיינס גובה ממני סכום של של 37 לערך עבור מגזין פופיולר סיינס . התקשרתי לחברת האשראי כדי לבטל את העסקה בטענה שלא בצעתי עסקה עם חברה זו אלה עם חברת מוטו שכאמור פשטה רגל . כך גם בחודש ספטמבר שוב גבו ושוב בטלתי עד אשר הצלחתי להגיע אל החברה פופיולר ולבטל את המנוי. האם אני מחוייב לשלם לפופיולר או שזאת עסקה חדשה והם צריכם את אישורי מחדש כדי לגבות ממני עבור הירחון דהיינו עסקה חדשה . תודה מראש יעקב רחמים
יעקב שלום, לא ניתן לחייב מאחר והמדובר בעסקה חדשה. יש לעדכן את חב' האשראי שלא ביצעת עסקה עם החב' הנ"ל ולבקש שלא יכבדו חיובים עתידייים. אשמח לעזור, עו"ד גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460
שאלות נפוצות:
לי שושן