לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אבי

חשבון עוקל ונמסר לטיפול של עו"ד חיצוני של הוצל"פ בגלל חוב לבנק

קיבלתי היום מכתב שכנראה מוען אלי מאחת מפקידות הבנק , שם חובי הסתכם ב 430שקל וכי אם לא יפרע יועבר לטיפול עו"ד. בחודשיים האחרונים ,אני מתמודדת מול עו"ד שהבנק הוציא אליה טיפול בתיק שלי , לטענתה החוב מסתכם ב 23000שקל. לפני חודשיים הגעתי לסניף הבנק להפקיד 2 צקים שמנים לחשבון הבנק לאחר שלא שהיתי בארץ, ולא ביקרתי בבנק מספר חודשים בשל העדרותי. בבנק הודיעו לי שהחשבון בבנק עוקל ונמסר לטיפול עו"ד חיצונית - הוצאה לפועל!!. בקשתי לדעת מדוע, אמרו שחיפשו אותי שלחו לי מכתבים ומשלא היתה תגובה הם הפנו הלאה. אני לא קיבלתי דבר, גם לא טלפונים. איני מודעת לחוב או להתגלגולת העניינים לטיפול עו"ד עד שהגעתי להפקיד צקים לחשובן כהרגלי בקודש. מאז סאגה, שלחתי מכתבים לבנק לעו"ד, והתקשרתי עשרות פעמים(אין שיתוף פעולה , ואין התיחסות עניינית לאדם , אלא כאל פושע.- פניתי למחלקת פניות הציבור ושלחתי 4 מכתבים עד כה , ההתיחסות לא הושבה ישירות , הפעלתי בא כוח מצידי בנקאי בכדי לקבל לידיו ולפענח את האניגמה. עו"ד משיבה אותו ריקם למרות יפוי הכוח מצידי. עו"ד דורשת ממני להגיע למשרדה, בנוסף הוסיפה ששלחה (מענין לאן) בלשים שלא הצליחו לאתר אותי. אני מרגישה מדבריה , עבריינית נמלטת :)! בכל מתב בכל פנייה שלי לבנק לעו"ד ולכל גורם הקשור להגיע להסדר בכדי לשלם את החוב שכנראה תפח- מרגיש כמו שהבנק עושה קופה על אנשים כמוני, שלא נוכחים כדי לעשות הון. - מה עלי לעשות לדעתך - אגב פניתי

עו"ד גולן גדליה, מנהל הפורום

אבי שלום, יש לבחון התנהלות הבנק ולבקש לבטל פסק הדין שמכוחו נפתח תיק ההוצל"פ שמכוחו הוטל העיקול על החשבון. רק לאחר ביצוע הנ"ל ניתן יהיה להתקדם בעניינך. אשמח לעזור, עו"ד גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים