לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
קרן

גניבת סכום כסף מחשבוני

שלום למנהל ולחברי הפורום, השבוע גיליתי כי מחשבוני נגנב סכום של 10000 ₪. לא מדובר בחשבון עו"ש אלא בחשבון לצורך חסכון בלבד. הדבר נעשה תוך זיוף חתימתי. להלן בקצרה פרטי המקרה: בשנת 2010 לקחתי הלוואה על חשבון קרן ההשתלמות שלי. את ההלוואה קיבלתי דרך הבנק וכאשר השתחררה קרן ההשלמות הבנק משך את כל סכומה אל חשבוני, גבה את המגיע לו ונשארה יתרה של 10000 ₪ בחשבוני. סכום זה נגנב מחשבוני כעבור מספר ימים. ראוי לציין שמשיכת כספים מחשבון זה מחייבת הצגת ת.ז. וכן חתימה על טופס ייעודי. דרשתי מהבנק שיציגו לי את הטופס המקורי והתברר שחתימתי זויפה, ,כמו כן יש לציין שבאופן חריג הבנק לא דיווח לי במכתב כי הלוואתי נפרעה וכן לא על היתרה החדשה בחשבוני. שאלתי - באילו צעדים עלי לנקוט על מנת להתמודד בצורה הטובה ביותר מול הבנק ולקבל את כספי בחזרה. בתודה מראש - קרן

עו"ד גולן גדליה, מנהל הפורום

קרן שלום, יש לשלוח מכתב דרישה לבנק לשם קבלת החזר בתוספת ריבית והצמדה כדין וכן לדרוש חזרה עמלות ככל שנגבו שלא כדין. במידה ולא תתקבל תגובה לשביעות רצונך, ניתן יהיה לנקוט בהליכים משפטיים ולהגיש תובענה מתאימה. אשמח לעזור, עו"ד גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460

קרן

האם הגשת תלונה למשטרה לפני פנייה במכתב דרישה לבנק תשרת את האינטרסים שלי?

עו"ד גולן גדליה, מנהל הפורום

קרן שלום, ללא קשר לאינטרס כזה או אחר, הרי זיוף חתימתך דורש חקירה של המשטרה. לשיקולך, עו"ד גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים