לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
שלמה

תהליך מול בנק שתבע אותי והפסדתי במשפט

שלום במקור הייתי חייב סכום של כ 250,000 ש"ח לבנק מסוים, הבנק תבע אותי , לא באתי למשפט , הבנק זכה , ויש לי תיק הוצאה לפועל בעניין כתוצאה מכך גדל החוב לסכום של 388,000 ש"ח (כל מיני עמלות שאני לא מבין אותם למועד זה) פניתי לבנק לקבל את כל הנתונים (דפי בנק) החזירו אותי לבא כוחם. הייתי לקוח די טוב של הסניף, והחוב נוצר לי בסיום תהליך בנייה, כדי לסגור את החוב שחררתי קרן השתלמות + הגשתי בקשה לעוד 200,000 משכנתא, פקיד שטיפל בי יצא לחופש שבועיים, ובידיו היתה אינפורמציה לגבי קרן השתלמות , מאחר והפקיד שלי לא היה ולא העביר מידע למחליפו, קרן השתלמות אחרה ביומיים להזרים את הכסף והפקיד המחליף החזיר לי תשלום שוטף למשכנתא מה שחיסל את האפשרות לתוספת משכנתא , ומפה התחילה הידרדרות לעניין הוצאה לפועל - במקביל פעלתי עצמאית מול הוצאה לפועל , והוגדרתי כחייב מוגבל באמצעים. עכשיו אני שוקל פעולות מסוימות כדי לטפל בבעיה למשל. האם זכותי לקבל פירוט מדויק של החוב, כולל כל המסמכים שמתארים את פרטי החוב, אם כן ממי? האם כדאי לבקש ביטול פסק דין כדי להשהות את נושא הוצאה לפועל , בטענה אמיתית שלא הגנתי על עצמי , האמת היא שנכנסתי לדיפרסיה האם יש סיכוי טוב להגיע עם הבנק בעתיד וזאת על סמך ניסיונך להסדר על הקרן או פחות מזה?

עו"ד גולן גדליה, מנהל הפורום

שלמה שלום, דרך המלך הינה הגשת בקשה לביטול פסק דין ובקשה להארכת המועד ועיכוב הליכים. יש צורך לקיים פגישה, על מנת לבדוק הסיכויים וכדאיות. אשמח לעזור, עו"ד גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460

שלמה

תודה אנסה לתאם מולך לשבוע הבא

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים