לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
טל שאשא

לתבוע בנק בגלל עיקול שלא הוסר שנתיים

שלום רב, היית לקוח של בנק הפועלים במשך שנים רבות, משרד עו"ד הטיל עיקול על חשבון הבנק שלי בגלל דו"ח חניה. לאחר זמן שילמתי את החוב לעורך דין וביקשתי שיסיר את העיקול . מאותו הרגע במשך שנתיים רצתי בן הבנק למשרד עורכע הדין ,שכל צד טוען שעשה הכל כדי שהעיקול יוסר אך בפועל כלום לא קרה. לבסוף אחרי שלא הסכמתי להתפנות ממשרד עורכי הדין עד שיסיר את העיקול , כי האמנתי לבנק שהבעיה היא אצל עורך הדין, התברר שבגלל בעיה מחשובית הבנק לא הסיר את העיקול. התייעצתי עם שני עורכי דין שהפנו אותי לבית משפט לתביעות קטנות כי לטענתם שם הבנק לא יעמיד נגדי סוללת עורכי דין, ההליך יהיה מהיר יותר וזול יותר. אז הגשתי תביעה, ונקבע מועד לדיון ואפלו התקשרו מהבנק כדי לנסות ולהוריד אותי מהתביעה. חשוב לציין שחומר הראיות שברשותי מסתכם בכמה התכתבויות עם הבנק , מכתב התנצלות שנשלח מהבנק ואישור ועורך הדין על כל הפעמים ששלח בקשה להסרת העיקול בשנתיים שבהן התרחש המקרה. שאלתי היא כזאת. מה לדעתך עליי לתבוע ? אני תושב קריית שמונה והבנק נמצא בבני ברק באם ניתן לתבוע בגין הטרטור ? והאם ניתן לתבוע עוגמת נפש?

עו"ד גולן גדליה

טל שלום, יש לבחון אפשרות להגשת תביעה בגין לשון הרע ובכך להעמיד התביעה עד לסך של 50,000 ש"ח ללא הוכחת נזק. לדוג' במידה ומשך השנתיים שהיה צריך להסיר העיקול - חוללו שקים שלא כדין ו/או לא כובדו הוראות קבע וכד'. אשמח לעזור, עו"ד גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים