הפקדת צ'ק לחשבון מעוקל
שלום , יש לי ולבעלי חשבון משותף ונכון להיום הגישו נגדי תביעה ויש לי תיק בהוצאה לפועל עקב חוב שהיה לי מול בנק מסויים . חלק מהצעדים שהבנק נקט נגדי הוא גם עיקל לי את החשבון בנק משותף שיש לי עם בעלי וכרגע יש לנו צ'ק שקיבלנו שאנחנו רוצים לפרוע אותו אך עם הטבעה למוטב בלבד עם השם של בעלי. רציתי לשאול אם יש אפשרות לפרוע צ'ק למוטב בלבד ולקבל מזומן כי אם אני יפקיד את הצ'ק לחשבון המעוקל אני לא יוכל למשוך את הכסף וזה כסף שאנחנו צריכים משום שאין לנו דרך להתנהל עם כספים ביום יום. אשמח לתשובה בהקדם תודה
שם תוכן הודעה: לעינב. - התביעה היא נגדך , לא נגד בעלך. השיק לפקודת בעלך. הבעל יכול לפתוח חשבון אחר ולהפקיד בו את השיק.
עינב שלום, לא ניתן לבצע משיכה מאחר וקיימים "קרוסים" ע"ג ההמחאה ומצויין למוטב בלבד. אשמח לעזור, עו"ד גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460
בוקר טוב, אם אני נותנת את הצ'ק למישהו אחר ששמו הוא כמו שם בעלי והוא נותן לי את הסכום זה בסדר? תודה
שלום, אשמח אם מישהו יוכל לענות לשאלתי בהקדם, תודה
בן הזוג שלי היה באסון ורסאי היום אחרי 16 שנה קיבלו צק על הצ'ק רשום למוטב פלוס שתיי קרוסים יש שלושה תיקים שמתנהלים כרגע בהוצאה לפועל השאלה שלי אך אפשר לפדות את הצ'ק הנל תודה מראש
שאלות נפוצות:
לי שושן