לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
ס

אני בת 18 ואני בטוחה שפקיד בנק זייף חתימה שלי בערבות לאבא שלי

שלום,אני בת 25...אבא שלי,לא יודעת איך לומר את זה..אבא שלי לקח הלוואה ב2007 על סך 50 אלף שקלים...לפני שנה התחילו לשלוח לי מהבנק שהם תובעים אותי כי אני ערבה לאבא והוא לא יכול לשלם להם. ואני בכלל לא זוכרת שחתמתי לו על משהו כזה..מי נותנת למישהי בת 18 שרק סיימה בית ספר בלי עבודה ולא כלום להיות ערבה?? אני חושבת שפקיד הבנק זייף את החתימה שלי...החתימה דומה לחתימה שלי אבל אני כבר בספק מעצמי. כי פעם אבא אמר לי כשאמרתי לי שאני יורדת לבנק ותובעת אותם שעל זיוף חתימה 3 שנות מאסר...אבל אז אמר לא לא את חתמת..ואז אמרתי לו איך אני? הייתי בת 18 מי ייתן לי לחתום!! ולמה לא הסבירו אם באמת אני חתמתי! אז אמר לי עשו פשלה...רציתי לדעת מה עושים במקרה כזה?? והאם...תצא האשמה על אבא כי הפקיד אולי זייף את החתימה או בכלל שהסכים שאני אחתום? אגב יש לי אחוזי נכות ואני מקבלת קצבה כבר משנת 2009..ממה שהבנתי אסור להם לגעת בקצבה נכון?

עו"ד גולן גדליה, מנהל הפורום

שלום, במידה והמדובר בזיוף יש לפעול בהתאם לרבות הגשת תלונה במשטרה. במידה ולא זכור במדוייק ויש סיכוי שאכן המדובר בחתימתך יש לבחון התנהלות הבנק כיצד החתימו אותך בגיל כה צעיר כערבה והאם הסבירו לך התנאים ונתנו העתק מההלוואה וכתב הערבות וכיוצ"ב. אשמח לעזור וחג שמח, עו"ד גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים