לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
הדס

עמותה לילדים בעלי צרכים מיוחדים

אני אם לילד נכה קשה,הלומד בביס לחינוך מיוחד ,בביהס עמותת הורים שדרכה נכנסים תקציבים כגון:ליום לימודים ארוך,תרומות וכו',בני לומד בביס זה כבר 9 שנים,בשנתיים האחרונות הופחתו פעילויות ,נסגר נופשון ששימש את ילדינו,מחסור בכוח אדם,התעוררתי ביקשתי להתקבל כחברת וועד ,והתחלתי לשאול שאלות ולאט לאט לנסות להבין מה קורה?גיליתי סתירות,,,התנהלות שמחייבת אותי לבדוק,,,מה קורה,,,ביקשתי פגישת וועד,,,הגיעו 4 חברים בניהם "גיזברית"ויור",לא מצא חן בעניהם שאני שואלת ,התייעצתי עם אנשי מקצוע חיצוניים בקטנה,דרשתי שקיפות ,שנת 13 וריבעון 14נענתי שעוד לא עבר ביקורת,הבנתי שאני יכולה לקבל שקיפות ללא ביקורת עד שיגיע הדוח מבוקר,שאלתי לגבי תרומות שמקבלים 80 הילדים בעלי הצרכים המיוחדים לדבריהם התרומות מגיעות מהתורם ישירות לספק,חלוקת התקציב לדעתי לא הוגנת כמו משכורות למפעילי חוגים במקום חשבוניות ,הגזמה בעלויות מוצרים ועוד ועוד שלא אפרט כאן,שלחתי מיילים לגיזברית וליו"ר,עדיין מצפה לתשובות,מאוד מקווה שלא יקרה מצב ואגלה שילדינו הסיעודיים והמפגרים סובלים מחוסר כי מישהו או קבוצה "מתנהלת""לא כשורה"אין לי עיניין להילחם ואין לי כוח (יש לי ילד עם פיגור קשה וסיעודי)אך במקרה זה 80 ילדים סיעודיים ופיגור בנוני עד קשה ועמוק לא יקבלו את מה שצריכים לקבל ,ומגיע להם לחיות בכבוד ללא שום ניצול משאבם,בשבילי זאת שליחות ,וה' יהיה בעזרי,יבורך הוא ובני ביתו לכל מי שיסייע בנושא רגיש זה וינחה אותי מה עלי לעשות,תבוא הברכה והבריאות לביתכם!הדס!

עו"ד גולן גדליה, מנהל הפורום

הדס שלום, פנייתך לא ברורה. תודה, עו"ד גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים