לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אליעזר

בנק לא יידע אותי על מצבה הכלכלי של בתי שלה הייתי ערב

כבוד הפורום,עצתכם הנאמנה ,חתמתי ערבות לביתי 80,000 ש' בבנק ,כעבור חודשיים החלטתי לפרוע ולצאת מערבות ,בתאום עם הבת על החלטה, העברתי הסכום הנ"ל ,אלא שביתי מעלה באימון ופרעה חלק מהסכום ,מתברר שמצבה הכלכלי קשה דבר שהבנק העלים ממני, הבנק תבע אותי על הסכום שנותר בהציגו מסמך מהוצל"פ שאינו יכול להיפרע מהחייבת ,על מנס סגירת התיק פרעתי את הסכום על פי פסק דין , לאחר שפרעתי פסק דין הבנק המשיך מהלכיו, בהוצל"פ מול ביתי , בייאושה מהמעקלים פנתה לגיסי ,לסייע לה, גיסי פרע שוב אותו פסק דין שאני שילמתי ,יוצא שהבנק גבה כפילות ,על כך, גיסי תבע את הבנק ,בכתב הגנה של הבנק ,בנספחים, שהבנק צירף, צילום כתב ערבותי, שהתגלה בו מחדל, במשבצות נוספו בכתב יד דברים שלא סומנו במקורי (זיוף), ,אני מודה שהבנק לא הזהיר אותי לא ידע אותי בדבר סיכונים על מצבה הכלכלי, בנקודת המחדל והזיוף רצוני לתבוע את הבנק ,עצה קונקרטית לבעיה , תודה מראש ,אליעזר

עו"ד גולן גדליה, מנהל הפורום

אליעזר שלום, יש לבחון את כתב הערבות שמכוחו הוגשה כנגדך התביעה ולהשוות עם כתב הערבות שנמסר לך כתוצאה מההליך שנוקט הגיס. ככל ויש שוני וניתן לראות הזיוף הנטען על ידך הרי סלולה בפניך הדרך לפנות לבית המשפט בקשר עם המעשה הלכאורי. אשמח לעזור, עו"ד גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים