האם ניתן למחוק רישום BDI בגין תיקי הוצל"פ באמצעות תביעה לפס"ד הצהרתי בבימ"ש השלום לאחר שהחובות שולמו והוסדרו בהוצל"פ וככלל?
האם ניתן למחוק רישום BDI בגין תיקי הוצל"פ באמצעות תביעה לפס"ד הצהרתי בבימ"ש השלום לאחר שהחובות שולמו והוסדרו בהוצל"פ וככלל? ברצוני לדעת, לאור העובדה שלכאורה נתוני הוצל"פ נשמרים במשך 7 שנים ב - BDI, במידה וכל החובות שולמו ותיקי ההוצל"פ נסגרו לאלתר ואינני מסתפקת ברישום הערה בלבד ב - BDI בגלל שהרישום נותר והדבר בעייתי לכאורה, האם אני יכולה לכאורה לפנות לבימ"ש בתביעה לפסק דין הצהרתי שיורה ל - BDI למחוק את הרישום לאלתר ובימ"ש מוסמך ו/או ביכולתו לכאורה לעשות כך ליתן סעד זה אותו אני מבקשת? תודה וסופ"ש נעים.
22.3.2018
לגבה ענין של ה bdi
שלום אני לא עוברת בדיקת bdi כתוצאה מחובות שהיו לי בעבר בהוצל"פ אין לי חובות עכשיו אני לא מעוקלת יש לי את כל האישורים אני חייבת שbdi יסירו אותי מהרשימה אני אמא לשני תינוקות שלא יכולה לעשות כלום כרגע בנוגע להלוואה שאני צריכה
שלום רב, המידע השלילי שמצוי בחב' BDI אמור להימחק באופן אוטומטי לאחר 7 שנים מיום סגירת תיק ההוצאה לפועל. במידה והמידע לא נמחק ניתן לפנות במכתב לחב' BDI ובמידה וגם המכתב לא עוזר ניתן להגיש תובענה למתן פסק דין הצהרתי למחיקת הרישום השלילי בחב' BDI. אשמח לעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550
היו לי תיקי הוצאה לפועל שסגרתי אותם ושילמתי
שלום רב, לאחר חלוף 5 שנים מסגירת תיקי ההוצל"פ, חב' BDI תמחוק הרישום באופן אוטומטי. תודה, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550
מחיקת bdi
הערה בבנק בגין חוב שנסגר ולא הגיע לתביעה
שלום רב,ניתן לקבל דו"ח מידע מחב' BDI ולאחר מכן לבחון דרכים להתמודד עם מחיקת ההערה. אשמח לעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550
לכל מי שרואה את זה צריך להשמיד את החברה bdi בנאדם מין הסתם לאחר שסגר חובותיו צריך מידי פעם אשראי או הלוואה אבל המדינה במקום לעזור לאלה המסכנים זורקת אותם לכלבים בושה וחרפה שכולם ינהלו חשבון בחול ושבנק ישראל יפסיד כסף ואז נראה אותם פעם לא היה דבר כזה ממש עברינים עם רשיון הלוואי שישרפו להם כל מחשבי ומסמכי המידה אמן
שלום רב, אין מדובר בשאלה משפטית. בהצלחה, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550
אני רוצה להדת למה יש לי שלילי עים אין לי חוב
שלום רב, יש באפשרותך לפנות לחב' BDI ולקבל דו"ח אישי אודות המידע אודותיך. לאחר קבלת דף המידע ניתן יהיה לשוחח ולהבין מקור המידע השלילי בחב' BDI. אשמח לעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550
שלום רב, העברת האינפורמציה והרישום בחברת BDI נעשה עפ"י חוק. במידה והמדובר בטעות ניתן לחייב מחיקת הרישום. ככל ולא מדובר בטעות אזי לא ניתן למחוק הרישום ויש צורך להיוועץ עם עו"ד בעניין. אשמח לעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום 03-9440550
לא יכולה לקבל מימון לקניה רכב
אני רוצה לעדת למה יש לי שלילי עים אין לי חוב
יש עליי BDI שלילי ולכן אני לא יכול לקבל הלוואות מה אני עושה?
גם אני אשמח לדעת עוד בנושא. במקרה שלי לאומיקארד כפתה עליי הלוואה בניגוד לרצוני (סירבה לדרישות חוזרות לבצע פירעון של "הלוואה לפירעון מיידי"), עד שנמאס לי והפסקתי לשלם. פנו להוצל"פ על חוב קצוב, והגשתי התנגדות בטענת קיזוז נזקים שגרמו לי, אך להפתעתי רשם יכול לדון רק בסכומי נזק מדוייקים (בתימ"ש משחקים עם האזרח בדקויות טכניות, במקום לתת צדק... פשוט בזיון) ונאלצתי למשוך ההתנגדות ועכשיו צריך לתבוע בנפרד על הנזקים. אז נרשם לי גם כתם ב-BDI. כמובן ששילמתי את ה"חוב" בהתאם לסיכום תמורת משיכת התנגדותי. האם כשהחוב לא באשמתי מגיע לי כתם ב-BDI ?
שאלות נפוצות:
לי שושן