לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
חסוי

דחיית בקשה מהבנק למשיכת כסף מחסכונות

אהלן , אבקש להישאר בשם בדוי כרגע . אני בן 20 , חולה במחלה כלשהי (לא מסכנת חיים אך מאוד מפריעה לי להתנהל ביום יום) הטיפול במחלה עולה בסביבות ה-150,000 שקלים. אמי מחזיקה בחסכונות לי ולשני אחיי כבר כמעט 17 שנים , כאשר משכנו פעם אחת בנקודת היציאה האחרונה ונשאר משהו בסביבות ה-120 אלף שקלים לכולנו ביחד (סכום שיוכל לעזור לי מאוד בטיפולים) אהיה גלוי ואספר כי אמי נמצאת במינוס אך לא חורגת את המסגרת שהוקצבה לה (ההכנסה טובה אך עדיין קיימות הלוואות קודמות ) עקב כך פנינו למנהל הבנק בבקשה דחופה לשחרר מהחסכונות קצת יותר מחצי מהסכום , כשהכסף שנשאר בחסכונות לאחר המשיכה עולה על גובה המינוס הקיים , מעין ערבון. נשלח כמו כן טופס מהרופא המטפל המוכיח את עלות הטיפול הדרוש לכך . לאחר שבוע של תחנונים גם זה לא עזר והיום (היום האחרון לנקודת היציאה) מנהל הבנק דחה בתוקף את הבקשה . אין לי כל כך הרבה ברירות , אני מרגיש חסר אונים כרגע , האם הופרה כאן זכות כלשהי ממנהל הבנק ? אני אובד עצות ..

עו"ד גולן גדליה, מנהל הפורום

שלום רב, על מנת שניתן יהיה לעזור ולהשיב כראוי יש לקבל נתונים נוספים כגון מהות הכספים המוחזקים, מכוח מה האם מחזיקה בכספים, מעמדך המשפטי, הגיל של האחים ומעמדם ומהות הבקשה שהועברה למנהל הסניף. רק לאחר קבלת הנ"ל ניתן יהיה ליתן תגובה מתאימה. תודה ורפואה שלמה, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים