לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
חיים

הרשמה לקורס נדל"ן ופיננסים עפ"י פרסומת ברדיו

לאחר ששמעתי פירסומת ברדיו על קורס לניהול השקעות ואשר מי שמיתקשר למס" טל" שניתן בתוך כדי התוכנית יקבל את הקורס בחינם, ואכן היתקשרתי וחזר אלי נציג שלקח מימני פרטים וגם מס" כרטיס אשראי ואפילו חייב אותי ב1שקל ורשם אותי לקורסי נדל"ן וניהול תיק השקעות. ביקשתי שישלחו לי במייל את פירטי העיסקה שאוכל לקרוא ואח"כ אחתום ואשיב להם אם אני מסכים. התלבטתי ולא חתמתי בנתיים קבעו לי פגישה בת שעה להיכרות והדרכה עם המערכת בחינם, הלכתי לפגישה והיתאכזבתי. בנתיים כעבור חודש גיליתי שמורידים לי מכרטיס האשראי כ-20,000ש"ח בתשלומים וגמרו לי על המיסגרת. נסעתי למישרדים שלהם ברחובות ודיברתי עם אחראי שם, הובהר לי שלא ניתן לבטל את החיוב וגם אם מופיע בהסכם הלא חתום שמיפעת מעבר מגורים או מחלה ניתן לבטל הוא לא הסכים והיה מוכן רק לדחות את התחלת הקורסים עד שנתיים וכן לגבות כ-10,000ש"ח דרך הוראת קבע וליפתוח לי בקצת את המיסגרת. האם חוקי כל המהלך הזה?

עו"ד גולן גדליה, מנהל הפורום

חיים שלום, מדובר בעסקה במסמך חסר מאחר ואין חתימה. לכן, ניתן לפנות לחב' האשראי ולבקש שיבטלו העסקה שפרטיה לא הובאו בפניך ומעולם לא הסכמת לשלם הסך הנ"ל. בהצלחה, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים