לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
רוברט

בנק יהב תובע אותי עקב ערבות להלוואה אך שמשולמת

חתמתי ערב לבן משפחה על הלוואה שהיא דרך המעסיק (אציין שהלוווה הוא עובד נמל ) ובן המשפחה נכנס להליך פשטר אך עקב כך שההלוואה היא דרך המעסיק ושהוא חתום על המחאה בלתי חוזרת הוא משלם מתלוש המשכורת שלו את ההלוואה במלואה ובזמן. אציין כי הבנק החל לשלוח לי דרישות תשלום מנופחות עם הוצאות משפט וריביות על יתרת ההלוואה ופניתי אליהם עקב כך שאיימו שיחלו כנגדי הליכי גביה דרך הוצלפ. טענתי כי הלווה משלם את ההלוואה והם בהתחלה טענו כי יש פיגורים אך הוכח שאין והם שלחו לי הודעה בדבר עיכוב הליכים מהוצלפ. הודעה ללא הגבלת זמן עיכוב ההליכים כנגדי. כמו כן לאחר חודש פתאום קיבלתי עיקול על הדירה שברשותי ודרישת תשלום מיידית. ברצוני לשאול האם התנהלות זו של משרד עורכי הדין של הבנק חוקית ומה עליי לעשות יש לי 7 יום לשלם להם לבקשתם. אודה אם תהיה תשובה דחופה כמו כן

עו"ד גולן גדליה

רוברט שלום, ככל הנראה ניתן פסק דין נגדך בהיעדר הגנה ובאמצעותו נפתח כנגדך תיק הוצל"פ שמכוחו הוטל העיקול. יש לצלם מלוא החומר ולבדוק טענות הבנק והלווה על מנת לבחון הטענה שאכן ההלוואה משולמת מידי חודש ואין להסתפק באמירות בע"פ. בהתאם לכך יש לפעול בפני בית המשפט ולשכת ההוצל"פ. אשמח לעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים