מנהל הפורום גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים
תביעה נגד שכן עם אלימות
שלום רב מזה זמם רב יש שכן שעושה בעיות לכולם שמגיע לאיומיפ וקללות ספיציפית איתנו הגיע למצב של אלימות זה התחילה בפעם הראשונה שטיפטף לבן אדם על הכביסה ושלח בן אדם שיאיים עלינו שבדיעבד הסתבר שרצה גישה למצלמות הבניין(מצלמות הבניין היו ברשותינו). לאחר מכן ניפתר בינינו לאחרונה התלונן שאנו עושים רעש והסברנו לו ביפה שזאת הילדה ושנידל לא לעשות ושרמת הבידוד הרעש בבניין גרוע מכיוון שהבניין ישן. שפנה לבעלי הוא דיבר בצורה מאיימת ודרש ממנו אז בעלי ניפנף אותו ביום חמישי בעלי ירד למטה להזיז לי את האוטו מכיוון שזה חנייה של חסימה שלי ושלו ועל הדרך הוריד את המקדחה של אח שלו לאוטו במהלך הירידה השכן פתח אץ הדלת והתקרב אליו בצורה מאיימת ואמר לו שלא יעשה רעש בעלי אמר לו מה אתה מנסה לאיים עלי שיכנס לבית והמשיך לרדת 2 מדרגות שהשכן תפס אותי והתחיל לחנוק אותו מאחרונה שהוא יושב לו על הרגליים של יזוז שמעתי שמשהו מוזר ירדתי למטה וראיתי את הסיטואציה מיד התחלתע לצרוח שיעזוב אותו והבת שלו יצאה ובמקום להפריד צועקת על בעלי שהור חולה נפש ואז השכנים הפרידו שנילקחו לתחנת משטרה השכן גם הגיש על בעלי תלונה שהוא בא במטרה לפגוע בו והוא התגונן (למרות שחנק מאחורנה בפתע) וניפתח לבעלי תיק במשטרה. בנוסף לשכן יש מצלמות בבניין ששם בלי רשות של השנים ווהועד בית(למרות הועד בית התלונן בפנוי שיוריד בגלל שהטריד נשים בבניין). איך אנו פותרים את זה?מורידים את התיק הפלילי ובנוסף מרחיקים אותו מהבניין? איך אני יודעת לראות שהעורך דין בקיא בנושא? אני ממש מפחדת לרדת למטה במיוחד שיש לי ילדה בת שנה וחצי בבית
תביעה נגד שכן עם אלימות. שלום דריה, מתאור המקרה נראה כי מדובר במספר אירועים גם פליליים (איומים ואלימות פיזית) וגם אזרחיים. צריך לבחון היטב את כל מה שקרה שם בצורה יותר מדוייקת בכדי לתת לכם ייעוץ אחראי באילו הליכים יש לנקוט. נשמח לבחון עניין זה עבורכם ואת מוזמנת לפנות אליי.
שאלות נפוצות:
ענת קדוש