לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מיכל שלמרדיין

האם יש לי עילה להגשת תלונה במשטרה? האם אני זקוקה לייעוץ משפטי? מה עלי לעשות?

שכן בבניין, הבעלים של דירת הפנטהאוס, תקף אותי מילולית בלובי של הבניין בשבוע שעבר. במהלך התקיפה השתמש כלפי בביטויים פוגעניים גילניים רבים ואיים בהתקנת אנטנה סלולרית על הגג כדי לפגוע בבריאותי. על בני משפחתו יגן מפני הקרינה ע"י מיסוך(?) התקיפה ארעה בעקבות הגשת התנגדויות של 7 בעלי דירות בבניין לעיריית רחובות, בעניין תכניתו של בעל הפנטהאוס לפצל את דירתו. הוא בחר בי לקרבן בגלל פיסקה מסוימת במכתב ההתנגדות שלי, שעוררה את חמתו. דיווחתי מיד על התקיפה בווטסאפ של קבוצת המתנגדים וחלק מהמשך התקיפה מופיע בהתכתבות שניהלתי עם המתקיף בווטסאפ. אני בת 75, ועדיין בטראומה מהתקיפה. מהססת לגבי צעדי הבאים, ואיך להגן על עצמי.

item.Author מנהל הפורום גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

עילה להגשת תלונה במשטרה. שלום מיכל, ברגע שאת חשה מאויימת בעקבות התנהגות השכן, קיימות בשלב זה 2 דרכים לפעולה מיידית, הגשת תלונה במשטרה ובקשה לביהמ"ש לצו מניעת הטרדה מאיימת. ביכולתך לפנות לביהמ"ש ולמלא תצהיר המפרט את סוג האיומים והתקיפה שחווית לצרף תיעוד ולבקש צו שיורה לשכן להמנע מלהתקרב אלייך או לפנות אלייך בכל דרך שהיא. קיימת גם אפשרות להוציא לשכן מכתב התראה מעורך דין. נשמח לסייע לך ככל ואת מוזמנת לפנות למשרדנו על פי הפרטים המפורסמים באתר.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום סכסוכי שכנים