התנהלות שכר טירחה שדורש עורך הדין על הפעולות העכשוויות והעתידיות שעליו לבצע.
מדובר בדירה שלפי צוואת האישה יינתן מחצית מהדירה למוסד חינוכי ומחצית לבעלה ואם לא יהיה בחיים- יינתן ליורש. הנני יורש בעלה של האישה- ויש צו קיום צוואה אודות צוואה שכתב הבעל. חלפו שנים והיה מצב "תקוע".... ונראה, שוהמוסד גילה שיש יורש שהשאיר אחריו הבעל המנוח ועל כן יצר קשר עמי ושלח לי מסמכים רבים. התבקשתי לחתום על החלטה שלא הבנתי והחלטתי בסוף לפנות לעורך דין. הלכתי לעוד דין וחתמתי על שכר טרחה של 35,000 שקלים ובנוסף, חתמתי על 10% מהסכום שאקבל (מחצית ערך הדירה). לא ברור לי אם עורך הדין יצליח במשימה ולדבריו כן יצליח במשימה מול אותו מוסד חינוכי. בנוגע ל35,000 עורך הדין רוצה אותם במיידי דרך אשראי או צ'קים ואינני מבין זאת.. עד כה שלמתי14,000 באשראי ודורש את הצ'קים בזמן הקרוב. אני לא ממש רגוע בנושא זה.. לא מבין את הדחיפות.. ביקשתי שבהסכם שכר טרחה - יהיה רשום - שאם עורך הדין לא יצליח בקידום זכויות היורש ..ישולם רק בגין עבודתו. לא ברור כמה.. קיבלתי, כאמור, הבטחה בעל פה שקיים סיכוי טוב.. אבל זה המון כסף לשלם בהתחלה..?? ו האם אני טועה? איך אמורה להיות תדירות התשלומים? איך יכול לדעת אם שכר הטרחה הנו - לא יותר מהמקסימום שמותר לפי הוראות הלשכה המשפטית. אני מאמין בעורך דין הזה שרוצה בכל מאודו להצליח לקדם את הנושא... אשמח לקבל תשובה בנוגע לשכר הטרחה ובנוגע לשכר אם לא יצליח בכל התהליך....
מדובר בנושא מורכב. הנך מוזמן ליצור עמי קשר במשרדי ואנסה לסייע.