שכר טרחה
עו"ד גל און שלום, עקב חוב אשר נוצר לי בחב' כרטיס אשראי (20,000 ש"ח) פניתי לעו"ד על מנת שתעזור לי מול חב' האשראי לפרוס את החוב לתשלומים יותר קטנים. (חב' האשראי רצתה 2500 ש"ח בחודש, ואני 1000). בצר לי, פניתי לעו"ד אשר לקחה ממני ,במזומן 3500 ש"ח ולא עשתה בתיק דבר. יש לציין כי היא הייתה חייבת לפעול במיידית על מנת שהתיק לא יעבור להוצל"פ/צרות אחרות שרציתי להימנע מהם, ולכן פניתי אליה, ונתתי בה את מבטחי ב 100%. מח' הגביה מתקשרת אלי ללא סוף, והם אומרים לי כי אף אחד לא פנה אליהם. העו"ד המכובדת פותרת אותי בלך ושוב כאשר היא אומרת לי "אל תעני להם". (זה לא תשובה). גיליתי שעו"ד לא עשתה דבר, נסעה לחו"ל, המציאה שיש לה עוד עו"ד במשרד שמטפל בתיק, אין מענה לטל' (מגיע לביפר). בצד לי, הגעתי בעצמי עם חב' האשראי להסדר של 1500 ש"ח בחודש. עכשיו, מן הסתם, מסרבת עו"ד להחזיר לי את שכר הטרחה. רק מלשמור על טיפת כבודה אני נמנעת מלהגיד את שמה בפורום זה. מה אפשר לעשות על מנת להחזיר לי את כספי? יש לציין כי הכסף הזה הוא לא מים בשבילי, ואני גרה עם דודתי אשר חולה בסרטן ואני מממנת אותה.
שלום רב, מכיוון שכבר שילמת לדברייך לעורכת הדין, ומכייון שלטענתך היא לא עשתה דבר ואינה זכאית לתשלום זה, אזי האפשרות שלך הינה להגיש תביעה כספית, אולם עלייך לזכור כי לכל הפחות ייפסק לעורכת הדין שכר ראוי בגין הפעולות שכן בוצעו על ידה.
לעו"ד שלום. איך אוכיח כי היא לא עשתה כלום? היא יכולה להוציא מכתבים עם התאריך של לפני שבועיים ולהציגם כאילו נשלחו. היא מתוחכמת יותר ממני...