לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
דפנה

למי עליי לפנות?

למשה שלום, מזה זמן רב אני סובלת מדיכאון וחרדה ונוטלת כדורים. אני עובדת בחצי משרה בעבודה שאהבתי בעבר. היום אינני נהנית מהעבודה. הממונה עליי טוענת שיש לי הרבה כעסים. היא לא מרוצה מהתפקוד שלי למרות שהשתדלתי. אני מגיעה לעבודה בלי כוח לעבוד. פשוט - אין לי כוח. האם לחכות שיפטרו אותי? יש איום כזה. האם יש לי זכויות כלשהן? תודה מראש דפנה

עו"ד משה גליקו

דפנה שלום זכותו של המעסיק לפטר עובד. מנגד זכותך לקבל את התנאים הסוצייאלים כגון פיצויי פיטורים, דמי הבראה שלא שולמו, ימי חופשה שלא נוצלו. במידה ותפוטרי עקב מצבך הרפואי, ובמידה ויש לך ביטוח אובדן כושר עבודה, ובמידה ומצבך הרפואי הינו לאחר הצטרפותך לביטוח, הנך זכאית , במידה והתיעוד הרפואי תואם לתלונותייך כפי שהעלת כאן את זכאית לתבוע את הביטוח בגין אובדן כושר עבודה. במידה ולא את רשאית לפנות ללשכת התעסוקה ולביטוח לאומי נכות כללית ( יש שם תנאי סף של מצב רפואי וירידה בשכר) בהצלחה

דפנה עוז

יש לי ביטוח אבדן כושר עבודה ב"מנורה-מבטחים". המעסיק לא יודע על בעיותי הבריאותיות. האם אני אמורה ליידע אותו? איך יפטרו אותי על מצבי הבריאותי אם לא ידוע להם מצבי? מה אני צריכה לאמר ל"מנורה-מבטחים" כדי לקבל את זכויותי? תודה דפנה עוז

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אובדן כושר עבודה