לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
יוסף

בעיות רפואיות ואבדן כושר.

שלום רב. לפני מספר שבועות אובחן אצלי סרטן בשלפוחית השתן בשלב ובדרגה הראשונה שלו לשמחתי, מלבד זאת יש לי בעיות רפואיות רבות. בשנת 1974 עברתי כריתת כליה. בשנת 1995 עברתי כריתת לוע בגלל בעיות של דום נשימה, ומאז אני ישן בלילות עם מכשיר שאמור למנוע את התופעה. לפני קצת יותר משנה עברתי צינתור בגלל אירוע בלב, הצינתור היה תקין וללא חסימות, הטענה של הרופאים היתה שיתכן והיתה חסימה פתאומית שנעלמה (טרומבוזה). כמו כן אני מטופל בלחץ דם ובכולסטרול שנים רבות, מעבר לכך יש לי בעיות שמיעה וצפצופים כתוצאה מחשיפה לרעש רב במקום עבודתי בעבר. אני בן 54 ומובטל כרגע, יש לי ביטוח מנהלים שכרגע אני משלם עליו את הריסק בלבד. האם יש לי זכויות כל שהן מול הביטוח הלאומי או חברת הביטוח, נאמר לי שמכיוון שאני לא עובד אין אצלי המקרה של אבדן כושר. אודה לתשובות.

עו"ד משה גליקו

יוסף שלום ראשית רפואה שלמה במידה והיה לך כיסוי ביטוחי של אובדן כושר עבודה ובשל סיבוכים רפואיים שהיו לך הפסקת לעבוד יש לך כיסוי , כפוף להתיישנות התביעה (3 שנים בלבד) במידה ואתה מובטל זמן רב , ואין לך כיסוי ביטוחי של אובדן כושר עבודה אז אתה לא זכאי לתבוע , כפי שנאמר לך. אני מניח כי פנית לביטוח לאומי בתביעה לנכות כללית ושרותים מיוחדים, במידה ולא עשה זאת לאלתר. בברכה משה גליקו, עו"ד

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אובדן כושר עבודה