לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
איריס

שאלה חשובה

שלום רב. השאלה היא:איך מחשבים פנסיית נכות חודשית בשיעור 30% עם יש ביטוח מקיפה בחברת ביטוח? שמעתי שלמי שיש ביטוח מנהלים מקבל 30% משכר ממוצה של 12 חודשים האחרונים,וביטוח מקיפה-זה משהו אחר.האם חב. הביטוח משלמת פנסיית נכות מסכום שהצטבר? בבקשה תסבירו לי בקצרה איך זה הולך? תודה רבה מראש על עזרה. איריס

משה גליקו, עו"ד

איריס שלום משאלתך אני מבין כי את מיוצגת ועומדת בפני קבלת כספים ולכן מומלץ כי תפני השאלה לעורך הדין שלך. במידה ואת לא מיוצגת ואם אני מבין נכון את שאלתך את שואלת האם יש לנכות מתגמולי הביטוח כספים שמשולמים ממקורות אחרים - התשובה משתנה בהתאם לסוג הפוליסה שלך, יש פוליסות שמגבילות את סכום התגמול הכולל באופן שלא תעברי את הסך של 75% משכרך לפני התאונה, יש כאלו שרשום בפוליסה שאת זכאית מכל פוליסה בנפרד עד 75% משכרך , כך שצריך , כרגיל, לקרוא את האותיות הקטנות שבפוליסה שלך. בברכה משה גליקו, עו"ד

איריס

שלום רב לעו"ד משה גליקו!תודה רבה על תשובתך. אין לי עורך דין. פשות רציתי לדעת מאיזה סכום תגמולים חב. ביטוח משלמת את הפנסיית נכות ממחלה קשה- 30% אחוז משכר ממוצה של 12 חודשים האחרונים או ממה שי הצטבר בפוליסה מקיפה בכל תקופה שעבדתי? כי קבלתי רק 475ש"ח בחודש פנסיה נכות. שכר ממוצה שלי 3124 ש"ח. זה ממש מוזר ואני לא יודעת מה לעשות. איריס

עו"ד משה גליקו

אני צריך לקרוא את הפוליסה שלך כדי להשיב לך

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אובדן כושר עבודה