תאונת עבודה -החמרה
שלום,בעקבות ת עבודה אני מוכר בנכות זמנית של 15% .בתקופה זו חלה החמרה במצבי הנפשי ובעיקר בנושא החקדה מפיטורין עקב מצבי.פסיכיאטר מקופת חולים איבחן מספר בעיות נתן טיפול תרופתי,והפנה את המכתב למל"ל. האם במלל יזמינו אותי לבדיקה?ולפני תום הנכות הזמנית?מצבי הוא בכך שאני מקבל גם טיפול תרופתי.האם מספיקה חוות הדעת של הפסיכיאטר של קופת חולים או צריך חוות דעת מפסיכיאטר?איך בעצם ההייחסות במלל לבעיה זו?
שאלתךדין שאלתך עניינה יחסיך מול המוסד לביטוח לאומי. אל תצפה כי ביטוח לאומי יבקש לפתוח עניינך ולבקש החמרת מצב .אתה היחיד שצריך לעשות כך .פנה לביטוח לאומי ותגיש החמרת מצב. לגבי חוות דעת פרטית כאן הדעות חלוקות יש כאלו שאומרים שחבל על הכסף כי ממילא מסתכלים בעיקר על תיעוד רפואי ולא חוות דעת מנגד אומרים שכשיש חוות דעת הביטוח חייב להתייחס אליה ולא ניתן לבטלה במחי יד ללא כל התחיחסות. אם אתה יכול לעמוד בעלויות של חוות דעת ההמלצה שלי ללכת על זה עד הסוף כולל השקעה כספית בחוות דעת
הוזמנתי לבדיקה של פסיכאטר על ידי המלל,ונכתב במכתב שתוצאות הבדיקה יועברו להחלטה של הועדה שתתכנס לצורך קביעת נכות צמיתה.האם מספיק להביא לבדיקה של הפסכיאטר חוות של פסיאטר שאני מטופל על ידו בקופה?או צריך חוות דעת גםשל מומחה שכרוכה בתשלום
יש הבדל בין הרצוי למצוי עדיף כמובן לבוא עםחוות דעת פרטית בנוסף לתיעוד הרפואי הרגיל מקופת חולים וכו' אבל מאחר שזה יקר ואני לא יודע מה מצבך הכלכלי ובכמה מדובר בתוספת לה אתה מצפה מהקביעה החדשה אוליבשלב של ועדה ראשונה תפנה בלי חוות דעת פרטית ואם יהיה צורך לערער תגיש חוות דעת שתתיחס כבר לקביעות הועדה מדרג ראשון בהצלחה
למרות שחוות דעת פרטית יקרה ,נמסר לי על ידי עוד אנשים שהיא חשובה. חסכתי לשם כך,ויש חוו"ד על ידי פסיכיאטר פרטי שאני בטיפולו שנים שממליץ על 50% נכות .לדעתך לא יעשו בעיות בועדה?
בוועדה לא יושבים צדיקים , יתכן ויעשו בעיות -בהצלחה