לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
סימה

אובדן כושר עבודה.

שלום, הייתה לי תאונת עבודה ב2008, נהג משאית - שברתי חוליה בעמוד השדרה. בביטוח שנעשה לי ע"י המעביד הנו 800 שקל עבור אובדן כושר עבודה.(עשה את המינימום- האם זה חוקי?) בחב' הפניקס. קבלתי עד היום את התשלום כל חודש, הביטוח שלח אותי לרופא שלהם, מידי כמה חודשים הם דרשו אישורים רפואיים. נכון לעכשיו תאריך סיום התשלום ב-30.6.12, שלחתי להם מסמכים מאורטופד, בנתיים קבלתי נכות אי כושר עבודה 100% מבטוח לאומי, שלחתי להם את האישורים, אך הם החליטו בכל זאת להפנות אותי לרופא תעסוקתי מטעמם. עבר חודש וחצי מאז ולא מקבל שום תגובה, בפנייה טלפונית אליהם, לא יודעים מה לענות לי, מבקשים שוב אישורים - רגל שמאל לא יודעת מרגל ימין. מה עליי לעשות. בתודה מראש.

עו"ד משה גליקו

זו תאונת עבודה כך שאתה אמור לתבוע גם את הביטוח לאומי וגם ביטוח חובה , אני מניח שזו תאונת דרכים, לא ברור לי למה הפוליסה על 800 ש"ח זה כלום, אני מניח ששכרך פי 10 לפחות. הבעיה שתמורת 800 ש"ח לא רווחי לעורך דין לייצג אותך באחוזים ולך לא רווחי לשלם לו בבכסף עבור תביעה. אולי אם תעביר את כל המכלול גם תאונת דרכים וגם ביטוח לאומי וגם א.כ.ע זה ישתלם לכולם לעבוד באחוזים בברכה

סימה

תודה עבור תשובתך. המעביד בשנת 2008 ביטח אותי על 3500 משכורת ושילם כ-80 שקל לחודש. (האם זה מתאים ל-800 ?). התשובה שקיבלתי מהפניקס שהם מפסיקים לשלם לי היות ולא איבדתי 75% אובדן אי כושר עבודה. איך יתכן שביטוח לאומי קבע לי 100% ורופא מטעמם קבע כפי שקבע, האם יש לי על מה להמשיך להילחם מולם? תודה.

משה גליקו עורך דין

שלום יתכן מצב שבו נכות רפואית גבוהה ונכות תפקודית נמוכה ולהיפך צריך להפגש ולשבת באופן מסודר להבין האם זו פוליסה רגילה או מקצועית ספציפית להבין מה העיסוק בפועל וכו ברור שאין לקבל את תשובת הביטוח כראה וקדש , ממש לא. הנך מוזמן ליצור עמי קשר ולתאם פגישה 0542255069 בברכה משה גליקו

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אובדן כושר עבודה