לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מלסה בני

תעונת עבודה ונכות מעבודה

אני ניפגעתי ברוב הגוף שלי על ידי שני ראולי פנים, ומאז 01/2010 לא עובד גם פוטרתי מעבודה בעקבות התעונה והייתה לי נכות זמנית 20% פסכיאטר עד 31/03/12 והגשתי ביה"ד לעבודה תביעה על השניים ויד ימין נרולוג והשופטת החזירה את התיק ביטוח לאומי שלח אותי לירושליים לשלושה פרופסורים מומחים והם קבעו על שתי השניים שלי על כול שין 0.25% ובועדה החליטו 1% זמנית על אותה תקופה שהייתה קשורה לפסכיאטר מ01/04/11 עד 31/3/12 ושלחו אותי שוב לבדיקב נרופסכולוג ששעות הייתי איתו לא יודיע מה החליט והשבוע הייתי בועדה של מול רופאה פסכיאטרית קבעו לי נכות לצמיתות 19% ועל שניים אף אחד לא מדבר ולא אכפת בכלל למרות המלצתם של הפרופסורים מטעמם. לכן אשמח שתסייעו לי בנושא בבקשה בכול זאת אני הולך לביה"ד לעבודה בחזרה כי קעבלתי מקות רצח בכול הגוף ועל הפה אגרופים וגם נפלתי על ריצפה קיבלתי מכה חזקה שעובדי ביטוח לאומי יכולים להעיד כי עבדתי שם מה שאבסורד פוטרתי מעבודה בהוראות של קב"ט ביטוח לאומי ארצי בעקבות התעונה וטיפול פסכיאטר וגם חברת מודעין אזרחי לא מוכנה להחזיר אותי בגלל הטיפול נשארתי בלי שום הכנסה ועתיד חסום וכואב הלב. גם רופא לשכת התעסוקה קבע שלא אוכל לעבוד בלילה וחייב שאעבוד ביום במכונות מוגנות הגבלה זו גם מונעת ממני להתקבל בכול עבודה. תודה על הסיוע תודה שלפחות יש לנו אותכם.

משה גליקו

מה השאלה

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אובדן כושר עבודה