לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
רעם

אובדן כושר עבודה

אני בן 31 לפני כשנתיים נפגעתי במקום עבודתי עקב הרמה של משהו כבד. באותו היום הלכתי ממקום עבודתי לאורטופד של קופת החולים שהיה לו תור פנוי. הייתי עם כאבים שמעולם לא חשתי, וביקשתי מהרופא שישלח אותי לבדיקת ct, הרופא אמר לי שלct נשלחים אנשים לפני ניתוח כי הבדיקה עולה לקופת החולים הרבה כסף. באותו היום שלח אותי הרופא עם מרשם לזריקות למשך 5 ימים ובנוסף רשם לי כדורים. במהלך אותו השבוע סבלתי מכאבים עזים והזריקות והכדורים לא עזרו לי . הגעתי למוקד ושם נבדקתי וקיבלתי הפניה לct. לאחר הct חזרתי לאורטופד והוא אפילו לא בדק את דיסק הct התבונן בממצאים מתוך דף התוצאה שקיבלתי ואמר לי שלכל האוכלוסיה בין גיל 30 ומעלה יש את אותו הדבר שנמצא אצלי . הבנתי שאין עם מי לדבר והלכתי להתייעצות נוספת אצל אורטופד אחר. ואז קיבלתי את ההודעה הבאה: אני סובל מ2 פריצות דיסק גדולות בחוליות L4-5+ S1 המשכתי לעבוד למרות הכאבים ומצבי רק הלך והחמיר. עברתי כל טיפול אפשרי אם זה תרופתי ובנוסף פיזותרפיה והידרו תרפיה . הטיפולים לא עזרו לי בהפחתת הכאבים והופנתי למרפאת כאב שם קיבלתי זריקות אפידורלית וכדורים חזקים שהיו גורמים לי כל מני תופעות לוואי. לאחר כל זה הומלץ לי להשתמש בקנביס רפואי. הקנביס עוזר בהפחתת הכאבים אך אינו מרפא בנוסף הומלץ לי ניתוח לקיבוע חוליות . רופא תעסוקתי הוציא אותי לחודש מחלה עם אובדן כושר עבודה. ומאז אני בבית כבר שלושה חודשים פוטרתי מעבודתי ואיני יודע מה לעשות אני נשוי עם 2 ילדים. מה עושים?

רעם

שכחתי לציין שרופא תעסוקתי הגביל אותי בהרמת משאות עד 3 קילו, ישיבה ממושכת ,נהיגה מרובה. יש לי ביטוח מנהלים ממקום העבודה.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אובדן כושר עבודה