אובדן כושר עבודה
הי. לפני ס"ס הפסקתי לעבוד עקב מחלה בריאותית.ניגשתי לבטוח הלאומי ושם הוחלת להפניה לועדה רפואית. לאחר חודש קיבלתי תשובה שלילת . היום אני בבית ללא עבודה ,וללא הכנסה וסובלת מכאבים קשים כאשר הרופאים לא יודעים ממה זה.אשמח לקבל תשובה בנייד
שלום ענת., לא ברור משאלתך מה עשית לאחר שנדחת בביטוח לאומי, לרבות השאלה אם הגשת ערעור. כמו כן, לא ברור באיזה ענף תבעת; האם בנכות כללית או בנפגעי עבודה. מכל מקום, בהחלט ניתן לבחון מחדש את מצבך (בתנאי שגילך נמוך מ 65) ולהגיש תובענה חדשה עם הכוונה נכונה, חוות דעת מומחה וייצוג בפני הוועדה אשמח לסייע ואת מוזמנת לתאם פגישה., ערב טוב
שלום שמי גיל אני תבעתי את ביטוח לאומי על נכות כללית על אובדן כושר עבודה בגלל שאני אסמתי ועל דיכאון נפשי הם נתנו לי 100 אחוז נכות לצמיתות על אובדן כושר עבודה על הרפואי שאני אסמטאי עוד לא זה עדין בתיפול כשאלתי אחד הפקדים של ביטוח לאומי העם התיק סגור אמר כן אבל על הרפואי נכות עוד לא על כובדן כושר עבודה קבלת 100 אחוז נכות לצמיתות אני עדין לא מבין את המשמעות אם קבלתי 100 אחוז נכות כנראה מגיע לי למה הכול מתעקב עם קבלתי 100 אחוז נכות לצמיתות סליחה שאני מבלבל אותכם
שלום שמי גיל אני תבעתי את ביטוח לאומי על נכות כללית על אובדן כושר עבודה בגלל שאני אסמתי ועל דיכאון נפשי הם נתנו לי 100 אחוז נכות לצמיתות על אובדן כושר עבודה על הרפואי שאני אסמטאי עוד לא זה עדין בתיפול כשאלתי אחד הפקדים של ביטוח לאומי העם התיק סגור אמר כן אבל על הרפואי נכות עוד לא על כובדן כושר עבודה קבלת 100 אחוז נכות לצמיתות אני עדין לא מבין את המשמעות אם קבלתי 100 אחוז נכות כנראה מגיע לי למה הכול מתעקב עם קבלתי 100 אחוז נכות לצמיתות סליחה שאני מבלבל אותכם