לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
יוסי

אובדן כושר

קרתה לי תאונת עבודה לפני שנה וחצי נפלתי מהמשאית מלל הכיר בטביעה יש לי ר קרע בכתף שמאלתאונה קרתה לי בחודש 12 2012 בחודש 3 2013 הופנתי לרופא תעסוקתי נתן אישוריכול לעבוד 4 שעות לו להרים משאות כבדים ומגבלות ביד שמאלובלי מאמצים על הידים עד חודש 2 2014 שאלה הופנתי אליו שנית דרך אורטופד לפני חודשיים והוא לו מוכן לתת לי אישור על אי כושר לדבריו בגלל שאני לו עובד מאז התאונה ואניעדיין בטיפולים עד היום מפרט בקצרה יש עוד הרבה מיסמכים וטיפולים אצל אורטופד מומחה כתף נתן הפניה לפרפאת כאב עשיתי כבר 4 זריקות ופיזוטרפיה ללוא הטבה ועדיין ממשיך בטיפולים היום הייתי אצל רופא תעסוקתי אם הפניה של מומחה כתף והוא לו מוכן לתת אישור על אי כושר גם היתה לי ועדה במבטחים קבעו לי 50 אחוז נכות זמני מי חודש 4 2013 עד 9 2014 איך אני יכול לקבל אישור על אי כושר למי לפנותאני רוצה להגיש ערעור על הפחתת אחוזי נכות מקרן פנסיה ויש לי אישורים על החמרת מצב מאורטופד אבקש יעוץ מעמיק למי לפנות תודה רבה וערב טוב אני מקוה שתיתן לי תשובה תודה

עו"ד אלדד אוחיון

יוסי שלום., במשרדי מתנהלים מספר לא מעט של תיקים בעלי אופי דומה. הבעיה ידועה. אינך צריך להיזקק לרופא התעסוקתי בקופת החולים. תוכל לתאם פגישה ואסביר לך איך וכיצד לפעול למיצוי זכויותיך

יוסי

ערב טוב אני יכול להגיש ערעור על הפחתת אוחזי הנכות כפי שצינתי בכתבה יש מצב שיחזרו אותי ל100 אחוז

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אובדן כושר עבודה