לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
alon

היפרתי סימן מסחר אם השתמשתי בשם של תכנית טלויזיה?

שלום עו"ד דייויד, בבעלותי אתר בשם hairforever שעוסק בנושא שיער, טיפוח שיער, החלקת שיער, נשירת שיער, התקרחות. בשנת 2007 היתה תוכנית טלוויזיה בשם "perfect hair forever" . התוכנית כבר נגמרה, אבל בדקתי והסימן מסחר שלהם קיים ובתוקף עד שנת 2015. האם היפרתי סימן מסחר? תודה ענקית על העזרה.

עו"ד דייויד וולברג

אלון שלום. תודה על המייל. לא ניתן לתת תשובה בהסתמך על המידע שנתת לי. על מנת לדעת האם ישנה הפרת סימן מסחר, אני צריך לדעת מהיא כתבות האתר, מהו התוכן בתוך האתר, איך אתה מציג את התוכן, סימני המסחר וכו'. כמו כן, אני צריך לדעת יותר על תכנית הטלוויזה. בברכה,

א

אני רוצה להוסיף שב Nice Classification מופיע 35 וכתוב שם WEBSITE http://www.wipo.int/romarin/detail.do?ID=0

עו"ד דייויד וולברג

באופן עקרוני, ישנו מצב שיש הפרה. שוב, יש לקבל את כל המידע הרלוונטי טרם קביעה אם ישנה הפרה או לא. כדאי לך להיוועץ עם עו"ד הבקיא בתחום.

alon

תודה ענקית על התגובה המהירה. הסדרה "perfect hair forever" היא סידרת טלוויזיה מצויירת העוסקת בנער שמחפש תרופה לקרחת שלו. האתר "hairforever" עוסק בטיפוח השיער, ורובו עוסק בבריאות השיער, 90% מהאתר מדבר על נשירת שיער והתקרחות. חוץ מהשמות הדומים ואולי הנושא הדומה אין שום דבר אחר דומה. העיצוב כמובן שונה לגמרי. http://www.hairforever-il.com מקווה לעזרה שלך.. הנושא די מציק לי תודה מראש !!

עו"ד דייויד וולברג

אלון, לא ניתן לתת תשובה סופית ומקצועית דרך מיילים קצרים במסגרת פורום באינטרנט. על מנת לקבוע בודאות אם יש או אין הפרת סימן מסחר, יש להיפגש עם עו"ד המתמחה בתחום ולתת לו את כל המידע הרלוונטי. רק לאחר בחינת כל העובדות, תוכל לקבל תשובה סופית. בברכה,

alon

הבנתי תודה. אני רוצה להחליף את שם האתר ל lovelyhair . בחיפוש שמות מסחר ראיתי שכבר רש רשמו את השם מסחר lovely . איך זה יכול להיות שנתנו להם לרשום מילה כזאת כללית כ האם השם lovelyhair מפר? תודה

עו"ד דייויד וולברג

אלון, באופן עקרוני, אם סימן המסחר lovely מכסה תחום אחר, בהחלט ניתן להבין שנרשם. כמו כן, צריך לבדוק איך בדיוק רשמו את הסימן, אם או בלי לוגו, מסוגנן, וכו'. בברכה,

aa

תודה על התגובה מי יכול בודק את זה עם כל הפרטים האלה? עורך דין?.. מה העלות (בערך) של יעוץ בתחום הזה של בחירת שם בלי סיכון לפגוע בסימן מסחר?

עו"ד דייויד וולברג

אלון, עורך דין המתמחה בסימני מסחר בהחלט יכול לעזור לך. עריכת חיפוש ובחירת שם אינו הליך מסובך. לדעתי כמה מאות ש"ח בהחלט יספיקו. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום סימני מסחר, מותגים ומכס