אחת

לא מעוניינת לעזוב את העסק שלי

שלום רב אני ואחותי מנהלות 7 שנים עסק ושתינו שותפות מהיום הראשון. היא רוצה שנפרק את השותפות ושהעסק יהיה רק שלה ובניהולה. אני לא רוצה לעזוב את העסק. מה אני עושה עכשיו?

רוני א. אילן, עו"ד

אין אפשרות חוקית למנוע פירוק שיתוף. מנגד, אפשר להקשות על המבקש. מדובר בנושא סבוך המחייב יעוץ וייצוג משפטי בבית המשפט לנושא. באם איך רוצה לעזוב - אל נא תתנדבי לעזוב.

רוני א. אילן, עו"ד

שלום לאחת ויחידה, משאלתך לא עולה באם רשמתן חברה בע"מ ו/או שותפות ו/או שלא רשמתן כלום. אחותך בכל הכבוד אינה יכולה להחליט עבורך אלא רק עבורה, כוח לא בדיוק יעבוד. אגב, אני סבור שבין אחיות ראוי שתהיה גדר גבוהה על מנת לשמר משפחתיות טובה. עליך לפנות לייעוץ משפטי משום שהנושא של שמירת זכויותיך הנו מעט יותר סבוך מתשובה לקונית, (במשרדנו 03-7555222, פגישה ראשונה הנה ללא כל תשלום), ברם תוכלי לבחור משרד ככל שתחפצי. בהצלחה