לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
נריה

הודעה על ביטול בזכיית מכרז לרכישת מגרש למגורים

בוקר טוב, לאחרונה אני ובן זוגי התמודדנו על מכרז לרכישת מגרש למגורים, קיבלנו הודעה על זכייה במכרז והיה עלינו לשלם חלק מתשלום הצעתנו באמצעות שובר שהונפק לנו ממנהל מקרקעי ישראל עד ליום מסוים, ואכן כעבור כמה ימים שילמנו את השובר, אבל ככל הנראה עקב טעות במסוף התשלום לא נרשם וכתוצאה מכך קיבלנו מכתב המודיע לנו שזכייתנו בוטלה ותעבור למציע הבא אחרינו וזאת עקב אי תשלום, באנו בהידברות עם המנהל ואף הראנו להם את שובר התשלום ששולם והמועד שהוא שולם, אך זה לא סיפק אותם. כיצד אני יכולה לפעול? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ירון הראל

נריה שלום רב, מקריאת פנייתך הובן לי ששובר התשלום שולם במועדו וככל הנראה עקב תקלה כזו או אחרת הוא לא הוזן באופן שהמנהל היה יכול לראותו, אם אלו פני הדברים, אציע לעיין היטב בתנאי המכרז ולבדוק אם לא חלה עליכם חובה להמציא את שובר התשלום פיזית לידי המנהל כהוכחה לתשלומו ולא להסתפק אך בתשלומו. בהנחה ואין סעיף כזה הרי שעצתי לכם לפנות בדחיפות לעו"ד המתמחה בתחום על מנת שיפעל להגשת עתירה מנהלית, עתירה מנהלית מוגשת לבית המשפט המחוזי, בשבתו כבית משפט לעניינים מנהליים. בברכה * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. עו"ד ירון הראל

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משפט מסחרי