יעל

ביטול עיסקת טיפולים באשראי והחזרת הכסף

חתמתי על עיסקה לטיפולי לייזר ומייד לאחר הטיפול הראשון החלו תופעות קשות של צמרמורות בחילות וכו, רופא משפחה קבע שזה מהלייזר אך החברה לא מוכנה לבטל את העסקה (גם לא לגבי המקומות שעדיין לא טופלו) בטענה שהכל נחתם בעסקה אחת והתחילו טיפול ולכן אין אפשרות לבטל או לקבל החזר על חלק. האם יש לי דרך לתבוע את כספי???

רוני א. אילן, עו"ד

הי יעל, באם יש לך מכתב רפואי המתנגד לטיפול יכול שתוכלי לתבוע את כספך. כנראה שלא מדובר בסכומים גבוהים ומשכך, יהיה נכון בהסתכלות של עלות למול תועלת לנסות ולהגיע להסדר. אינך טוענת לרשלנות בטיפול ומשכך אין לך קייס בנושא פגיעה. נסי בדרך הרכה - לשון חלקה שוברת ברזל. בהצלחה