רון

ביטול התחייבות לעורך דין

איך אפשר לצאת מהתחייבות בפני עורך דין על העסקתו (לאחר חתימה על הסכם)? האם יש תרומה לכך שטרם עברו 24 שעות מהחתימה?

תור

הערה ויתכן ולא אתה כסה אבל יש שיטה שאנדים באיםלעורך גין מסיבות חא מובנות חותמים העוד עובד גם הכין חוזה שה נושא רציני ולוקח זמן!! אחר כךלא רוצים למרות שדבר לא השתנה עקרונית! לכן לאנשים כאלה צרצך לקחת דמי ביטול גהוהים! כולל לגבות בעת ה חתימה! ישנם כאלה ה שגם לא רוצים לשלם ייעוץ באים וכביכןל חותמים ואז חולבים את העורך דין כביכול כי מי שלא עורך דין לא מסוגל באת להבין מה יעשה הע'וד בתיק! בקצור עם ישראל לא רוצ ה לשלם! טוב יעשו עורכי דין שהפגיש היא בגדר יעוץ על פי זמן מראש ואם חותמים זה מקוזז! מי שפותח פתח לא יעהו אותו הישראלים מתמחים בחליבת מיגע מדפטי! הכלל לא לדבר עם לרחפוטנצילי בלמ תדלום! לא מדבר על הסבר כללי לקביעת פגישה!

רוני א. אילן, עו"ד

הי רון, מרגע שנחתם החוזה, תחולתו מחייבת את הצדדים לו אלא באם נקבע אחרת בהסכם. בדרך כלל עורכי דין אינם מחזיקים לקוחות בכוח. נסה לשוחח עם הצד האחר ולהגיע להסדר. כככל, יש אפשרות "לעצור הסכם שכזה". יש לבדוק באם העו"ד החל לעבוד בטרם ביקשת זאת.