ערן

ביטול חוזה צילום חתונה

שלום רציתי לדעת חתמתי על חוזה עם צלם אתמול ונתתי לו מקדמה של 1000 ש"ח האירוע בעוד 6 חודשים. לאחר יום החלטתי לסגור עם צלם אחר . האם אני מחויב לשלם את המקדמה או מחציתה או שתוך 14 יום המקדמה מוחזרת לי ?

רוני א. אילן, עו"ד

שלום ערן, מזל טוב לחתונה המתקרבת. נשאלת השאלה האם חתמת בעסקה טלפונית ו/או שלא על ההסכם למול הצלם. נושא הביטול ו/או האכיפה הנו משמעותי לאיך נחתם החוזה. בטווח הזמן אותו אתה מתאר יכול שהצלם יסכים לבטל החוזה. נסה לקרא בחוזה באם קיים סעיף ביטול ומה הוא אומר. בהצלחה