טופס 250 תאונת עבודה
שלום אני עובד כנהג חלוקה בחברה מסודרת בתאריך 12/05/12 תוך כדי פירוק סחורה מהמשאית התכופפתי להרים כמה קרטונים ביחד שבערך המשקל שלהם היה בסבבות ה 35 ק"ג הרגשתי שהגב שלי נתפס אך המשכתי ביום העבודה שלי עם כאבים עזים בגב ובסוף יום העבודה דיווחתי למנהל הישיר שלי שיש לי כאבי גב מתוצאה שנתפס לי הגב וחזרתי הביתה אך הכאבים לא הפסיקו והתחילו להחמיר יום אחר יום ובתאריך 15/07/12 פניתי לרופא המשפחה ואמרתי לו שיש לי כאבי גב ונתן לי זריקה וחופש מחלה לשבוע אך הכאבים לא חלפו ולהפך החמירו יותר אבל אני לא ידעתי שזה נקרא תאונת עבודה ועלי לקחת טופס 250 מהמעסיק ואפילו המנהל הישיר שלי לא אמר לי על הנושא הזה והזמן חלף עם הרבה כאב וסבל עד שהגעתי למצב שאני לא יכול לישון בלילה והים התאריך ה 19/07/12 האם אני יכול לבקש מהמעסיק שלי טופס 250 וניתן לתקן בקופת החולים שמדובר בתאונת עבודה ולא בחופש מחלה רגיל אשמח אם תענו לי בהקדם האפשרי תודה מקרב לב
שלום אודי. אכן הארוע שארע לך הינו בבחינת תאונת עבודה וזכותך לקבל טופס 250. עליך להגיש לביטוח הלאומי תביעה להכרת הארוע כתאונת עבודה וקבלת דמי פגיעה (שכר עבור תקופת העדרותך מהעבודה בגין חופשת מחלה}. במידה שביטוח לאומי יכיר בארוע כתאונת עבודה, תוכל להמשיך ולתבוע מהביטוח הלאומי שיקבע לך את הנכות שנגרמה לך כתוצאה מתאונת העבודה. היה ותיקבע לך נכות, תהיה זכאי לקבלת מענק נכות או גמלת נכות, תלוי בגובה הנכות שתיקבע לך. בהצלחה
שאלות נפוצות:
דודי ס