לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
שמואל

תאונת עבודה

אני בן 46 עובד כמחסנאי מורה לספורט כ 25 שנים באותו מקום העבודה בחודש אפריל השנה תוך כדי עבודה במחסן הרגשתי כאב בעמוד השדרה בזמן הרמת ציוד כבד אך לא יחסתי לכך חשיבות לאחר מספר ימים התחלתי להרגיש כאבים עזים ביד ימין והרופא טען שמדובר בדלקת כל אותה תקופה סבלתי כאבים חזקים מאוד והמשכתי לעבוד פרט למספר ימים שנעדרתי עקב בדיקות וכאבים רק בסוף חודש מאי נעשה לי בדיקת C/T אשר אמרה שיש לי פריצת דיסק בביקור אצל רופא מומחה או כתב שיש לעשות ניתוח דקומפרסיה ואולי גם קיבוע כתוצאה מ בקע דיסק מרכזי ימיני ב C6-7 רדיקולופתיה עשיתי 4 זריקות צלסטון , פיזיוטרפיה אך הכאב ממשיך להיות קשה מאוד בתאריך 1.7 קיבלתי תעודה רפואית לנפגע בעבודה חזרתי שוב לעבודה ב 6.7 בתאריך 24.7 ביקרתי אצל רופא תעסוקה אשר אישר לי להעדר עד 7.8 ואז יחליט ע"פ חוו"ד של רופא מומחה (שאמליץ על ניתוח)

עו"ד שלמה ישראל

שלום שמואל. כפי שאתה מתאר את המקרה שארע לך בעבודה, נראה שמדובר בתאונת עבודה. אם תצליח להוכיח שהנזק שנגרם לך בעמוד השדרה הוא כתוצאה ישירה מהרמת משקל כבד במיוחד, יש לך סיכוי טוב שהביטוח הלאמי יכיר במקרה כתאונת עבודה. במקרה כזה, יהיה עליך לבקש מהביטוח הלאומי שיקבע לך את הנכות שנגרמה לך כתוצאה מתאונת העבודה, ואם תיקבע לך נכות בשיעור של 9% ומעלה, תהיה זכאי לקבלת מענק או גמלת נכות. במקביל, יתכן שבמקרה שלך יש לך עילת תביעה גם נגד המעביד שאפשר לך להרים משא כבד במיוחד בניגוד לחוק. טוב תעשה אם תתייעץ עם עו"ד שמומחה בנושא. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות עבודה