לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אלירן

ילדה שברה את הרגל בבית המלון

שלום רב, משפחתי ואני שהיינו בנופש במלון באילת, ביום השני לנופש נפלה הילדה בבריכה והתלוננה על כאבים, מאחר ואין רופא במלון, הזמנתי דרך שירות ביטוח הבריאות שלי רופא פרטי שיבדוק אותה בחדרה, הרופא השאיר הפנייה למקרה של החמרה במצב וביקש לחבוש את הרגל בתחבושת אלסטית - מאחר ולא הייתה לו ביקשנו משירות בית המלון להביא לנו תחבושת - הם שאלו מה קרה והסברנו שהיא נפלה בבריכה, שרופא כבר בדק ואנו צריכים תחבושת אלסטית - הם העלו לי לחדר את התחבושת והרופא חבש והלך. 3 ימים לאחר מכן, בסיום הנופש, כשהילדה לא הפסיקה להתלונן נסענו ישירות לבית החולים שם צילמו את הרגל ומצאו שבר, גיבסו לה את כל הרגל. את מי תובעים במקרה שכזה? האם העובדה כי ביצעתי כמעט את כל ההליך הרפואי באופן עצמאי ולא דרך המלון מסירה אחריות ממנו? (בדוח הרופא מצוין כי היא נפלה בבריכה מוקדם באותו היום). אשמח לתשובתך.

עו"ד שלמה ישראל

שלום אלירן. כדי שתגיש תביעה צריכה להיות תחילה עילה לתביעה. אינך מפרט את הסיבה לנפילת בתך בבריכה. במידה שנפילת בתך נגרמה כתוצאה ממחדל של הנהלת המלון, אזי תהיה לבתך עילת תביעה נגד המלון. לאופן הטיפול הרפואי ומי טיפל בה, אין כל קשר לשאלת האחריות ו/או לשאלת זהותו של האחראי לנפילת בתך. איחולי החלמה מהירה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות עבודה