התנהגות אלימה של נציג שירות
שלום רב, ברצוני לקבל עצה לגבי מקרה שקרה לי במהלך העבודה. חברי לעבודה היה צריך להחליף את רכב הליסינג שברשותו (בשל תקלה שהיתה ברכב) ומכיוון שבאותו היום הוא היה צריך להיות מחוץ למשרד, נתבקשתי לתת לנציג חברת הליסינג את המפתח של רכבו ושאקבל תמורתו מפתח לרכב חלופי עבור חברי. כאשר הגיע איש הליסינג הוא ביקש שאציג רשיון בכדי לראות את הפרטים שלי ומיד החל למלא את פרטי האישיים בטופס כולל מס' רשיון נהיגה וכו' ללא הסכמתי. מכיוון שאינני הנהג חזרתי וביקשתי שלא ימלא את פרטי במקום המיועד לפרטי הנהג ולמרות זאת, תוך התעלמות מוחלטת מדברי צווותי לחתום על כך. ניסיתי למחוק את הפרטים שמולאו בעזרת העט ומיד האיש תפס את ידי, סובב אותה בחוזקה ותוך כדי איומים חטף את העט מידי. ניסיתי להרגיע אותו בנעימות על מנת שלא ימשיך לנהוג כלפי באלימות ומיד התקשרתי לבעל הרכב בכדי שימשיך את הטיפול מולו בטלפון. כעת אני מרגיש כאבים בידי הימנית וחוץ מזה הייתי מרגיש טוב יותר לדעת כי מי שהזיק לא יגרום שוב נזק לאדם אחר. שאלתי היא האם יש מה לעשות בנידון? תודה מראש
שלום ניר. באפשרותך לנקוט בשני צעדים מקבילים או באחד מהם. האחד, לפנות בתלונה למשטרה על תקיפה. השני, להגיש נגדו תביעת נזיקין, אם התקיפה שלו גרמה לך נזק גופני, במקרה כזה יתכן שתזכה בפיצוי כספי כלשהו.
שאלות נפוצות:
דודי ס