ועדה רפואית
נירית שלום, הוכרתי כנפגעת עבודה אני מוזמנת לוועדה רפואית. יש לי שתי פגיעות: 1.אף 2.צוואר פגיעה אורטופדית נוירולוגית. כמובן שציינתי את שתי הפגיעות בתביעה לנכות. לגבי הפגיעה האורטופדית עוד לא השלמתי את כל הברורים הרפואיים. בזימון לוועדה צויין שמי שיראה אותי הוא רופא אף אוזן גרון. שאלותי הן: האם המשמעות היא שלא יקבעו לי אחוזי נכות בגין הפגיעה האורטופדית? האם יזמנו אותי לוועדה אחרת? האם יתכן שיקבעו לי נכות זמנית לגבי סעיף זה למרות, שעברה שנה מהתאונה ואם כן מי יקבע זאת? תודה מראש על תשובתך
תודה על תשובתך המהירה. רק שאלת הבהרה :בוועדה שלי יישב מומחה אף אוזן גרון. האם הוא זה שיעסוק במקרה האורטופדי שלי או שיהיה שם עוד רופא כללי? תודה מירית
מירית שלום רב, בוועדה רפואית מדרגה ראשונה יכול להיות רופא מכל תחום שהוא ואין זה אומר כי פגיעתך האורטופדית לא תבחן. ייתכן כי המומחה אשר יושב בוועדה יבקש המלצתו של מומחה אורטופדי או יזמנך לוועדה נוספת. הנכות הזמנית או הצמיתה תקבע על ידי הוועדה אליה זומנת לאחר שתנכחי בה ולאחר שהרופא היושב בוועדה בחן את כל המסמכים המצויים בפניו ו/או קיבל חוות דעת ממומחה אחר. ככל שלא סיימת את בדיקותיך בתחום האורטופדי יש והוועדה לא תשלים מסקנותיה בתחום זה ותבקשך להמציא מסמכים נוספים.
שאלות נפוצות:
דודי ס