פגיעה בדרך לעבודה
שלום, ב5.5 בדרכי לעבודה בעודי בהסעה, הנהג עלה על במפר מבלי להאט לפני וכתוצאה מכך נחבלתי בראש,בצוואר ובגב. חשתי בכאבים באותו רגע וכשהגעתי לעבודה שוחררתי על ידי המנהלת שלי מפאת הכאבים. משחזרתי ממקום העבודה עצרתי בטר"ם,שם עשו לי צילום וראו שאין שבר אך הצילום הראה שעמוד השדרה היה ישר וזה מראה על טראומה כלשהי שקרתה לגוף. רציתי לדעת אם יש מקום לתבוע את חברת הביטוח של חברת ההסעות בנוסף לביטוח לאומי. כמה פרטים אודות המקרה: הנהג באופן תמידי נוסע בפראות, לא הייתי חגורה והיו עדים למקרה בהסעה, קיבלתי חמישה ימי מחלה והפניה לפיזיותרפיה, ארבעה ימים לאחר המקרה נסעתי לחופשה באילת, הכאבים ממשיכים עד היום. האם במידה ואתבע את חברת הביטוח של חברת ההסעות הם יתעניינו בפרטים האלה? האם כדאי בכלל להיכנס לתביעה נגד החברה כשלא מצאו שברים או פגיעות אחרות מלבד כאבים והעמוד שדרה שיצא ישר? תודה !
שני שלום רב, המקרה המתואר על ידך בהחלט עונה על ההגדרה של תאונת דרכים אשר הינה תאונת עבודה. אין סתירה בין שתי התביעות בשים לב לעובדה כי התביעה כנגד חברת הביטוח אשר ביטחה את רכב ההסעה בביטוח חובה כוללת רכיבי תביעה נוספים אשר אינם משולמים על ידי המוסד לביטוח לאומי (למשל כאב וסבל). מומלץ לפנות לקבל ייעוץ משפטי אודות סכומי התביעה המשוערים וכדאיות התביעה. בברכה,
שאלות נפוצות:
דודי ס