לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
ציון סירי

דמי פגיעה תאונת עבודה

שלום כך נשללה ממני הזכות לקבל דמי פגיעה לכבוד ביטוח לאומי 7.9.14 הנידון: דמי פגיעה מעבודה- עצמאי אני תמוה מהדרך התנהלות שלכם בתיק שהוגש לכם, דרך מיגעת כואבת ועמוסה לעייפה. אני תמוה בעת הגשת הטפסים לנפגע עבודה אחרי בדיקת כל המסמכים והגשתם ציינה הפקידה לאחר בדיקה כי הכול בסדר. מכתבכם מיום 18 באוגוסט 2014 ציינתם להמציא לכם טופס ב.ל עצמאיים ומצוין, כי הנכם מטפלים בדמי הפגיעה, וכך נעשה. בתאריך 28 לאוגוסט אתם שולחים מכתב , אנחנו מכירים בפגיעה אבל ללא תשלום. בתאריך 7 לספטמבר בקרתי בביטוח לאומי על בירור העניין בו לא הבנתי את ההתנהלות המסועפת והדרך הקשה בה אתם מובילים את הנפגע וזה אני. אני לא ניהלתי את תיק הרפואי אלא מכבי, רופאיו , והטורים הנשרכים שהובילו אותי לדרך המטעה שבה שללתם את דמי הפגיעה, בה אני לא הייתי מודע לתוצאות אלו. בתאריך הפגיעה 14.3.14 יום שישי כאשר נפגעתי , בעלת הדירה לקחה אותי ברכבה למוקד הרפואי הקרוב לביתה , טרם איכילוב רפואה דחופה בקהילה בע"מ בני ברק. בצילום רנטגן לא התגלו סימנים לשבר או פירוק כתף, ואין לי מושג מדוע לא נעשה באותו מעמד צילום אולטראסאונד, וכך נשלחתי עם הפנייה לאורטופד. בתאריך 16.3.14 יום ראשון ביקרתי אצל אורטופד ד"ר יורם עוזר מומחה כף היד שהתפנה ונמצא כי יכול לקבל אותי אחרי שהסברתי כי נפגעתי בתאונת עבודה ,והפנה אותי לאולטראסאונד כתף , עם מספרי טלפון של מכונים העובדים עם מכבי, ומכון הראשון שקיבל אותי למרות שהסברתי כי אני לאחר תאונה , והקרוב ביותר היה תאריך 2.4.14 , וכך נשלחתי בלא קבלת חופשה מתאונת עבודה, גם כי לא אני והוא ידענו על מהות הפגיעה. במהלך ימים אלו שהיתי בביתי כשבועיים עד שיקלו כאבי הרבים וטיפולים עצמאיים לצורך שיבתי חזרה לעבודה, כאשר אני חוזר לעבודה עם יד פגועה ובקושי מתפקד כאשר רוב הזמן יד קפואה לגופי, ולילות של כאבים קשים ללא שינה . כך העברתי את לילותיי עם אופטלגין בשתייה ועוד סוגי משככי כאבים עד ליום הניתוח. לאחר צילום אולטראסאונד שהתקבל שבוע לאחר הצילום שבתי לד"ר יורם עוזר בתאריך שהתפנה 16.4.14 , שהפנה אותי לד"ר יריב גולדשטיין ,אורטופד מומחה כתף. היום שהתפנה לביקור אצל ד"ר יריב גולדשטיין היה 18.6.14 חודשיים של ייסורי המתנה , בעוד אני מחפש מומחה כתף להקדים תור, ולא נמצא אחד כזה, והסבר לכך ניתן לי כי למומחה כתף עליי להמתין זמן רב. כך לאחר ביקור נקבע לי תור לניתוח בתאריך 17.7.14, עם חופשה עד 15.10.14. כך נסללה דרכי על יד המערכת שלא ידעתי את תוצאותיה בביטוח לאומי ששלל ממני את דמי הפגיעה.

עו"ד נירית לוין-זמיר

ציון שלום רב, עדיין פתוחה בפנייך האופצייה לפנות לבית הדין האזורי לעבודה בערר כנגד החלטת המוסד לביטוח לאומי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות עבודה