אלונה

רעש מבניין סמוך

נכנסו לדירה שבה אנחנו גרים לפני שבועיים. הדירה נמצאת בבניין יחסית חדש בן 5 שנים. הבניין ממוקם קרוב לבניין אחר ואנחנו כל הזמן שומעים רעשים מהבניין שליד אם זה רעש מזגנים, רעש של צעקות ילדים וכו'. קשה מאוד לחיות ככה בשקט. המוכרים של הדירה לא אמרו לנו חצי מילה על זה. מה אנחנו יכולים לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת?

עו"ד רוני שדה

אלונה שלום רב, במידה והמוכרים לא ציינו את סוגיית הרעש בפניכם ייתכן והם הפרו את חובת הגילוי ותום הלב בהסכם המכר שחתמתם עימם. פתרון אפשרי הוא לברר עלות של הקטנת הרעש באמצעות חלונות מיוחדים ו/או כל אמצעי אחר בהמלצת איש מקצוע מתאים. אתם יכולים לבקש את החזר העלות מהדיירים שמכרו לכם את הנכס אולם לא בטוח שיש להם חבות כלפיכם ולצורך כך יש לבדוק את הסכם המכר. בהצלחה,