מנהל הפורום עו"ד מורן אייזנקוט
צו הגנה \ צו הרחקה
חברה שלי לשעבר פנתה לבית המשפט לענייני משפחה לפני כחצי שנה וביקשה צו הגנה\ הרחקה, בטענה שיקרית שאני איימתי עליה ושהיא פוחדת ממני, זומנתי לדיון, שלחתי פקס לבית המשפט ובו ביקשתי שלא להופיע, אני מתגורר בצפון הארץ והיא בדרום, הסכמתי לצו וביקשתי שיהיה צו הדדי, לפני כשבועיים בסיומו של הצו שהתקבל היא שוב פנתה לבקש צו עם אותם טענות שיקריות, שוב שלחתי פקס לבית המשפט וביקשתי שלא להופיע לדיון והסכמתי לצו, היא לא הופיעה לדיון, אמא שלה הופיעה בדיון וטענה שהיא לא מצליחה למצוא את הבת שלה ושהיא לא עונה לה לטלפון, ולכן היא הופיעה ואף שיקרה שאני מאיים גם עליהם (על משפחתה), ברצוני לציין שההורים שלה איימו עלי במשך שנים ואף ביצעו באחד, השופטת קיבלה את דברייה, ובפרוטוקול נרשם שהשופטת מוציאה את הצו בגלל שאני הסכמתי לו, השאלה שלי היא כזאת, האם מותר לשופטת להכניס לדיון שאמור להיות בדלתיים סגורות אדם אחר חוץ מהמבקשת והמשיב? האם השופטת לא הייתה אמורה לדחות את הבקשה מפני שהמבקשת לא הגיעה לדיון? מה באפשרותי עכשיו לעשות? אציין שאין לי שום קשר עם חברתי לשעבר ואני גם לא מעוניין להיות איתה בקשר, אני הוא זה שנפרדתי ממנה,
אביאל שלום, אינני מכירה את פרטי המקרה על בורים לכן קשה מאוד להשיב לך.
שאלות נפוצות:
אור נס
אור נס
ורד בן שלמה
טסייה