מנהל הפורום עו"ד מורן אייזנקוט
דיני משפחה
שלום .לפני שלושה ימים הוזמנתי לישיבה עם עובדת סוציאלית עקב שליחת מכתב רשמי בו הובהר לי כי אני חייבת ללכת ולהתיצב אצלם לישיבה עם עבודת סוצילית .אני נבהלתי כי מכתב רשמי ומחייב .. לאחר שהלכתי לשם הסבירה לי העובדת הסוציאלית ד כי משהו התקשר אליהם מהמשטרה שיטפלו בתלונה כי "אמא יצאה מהבית והשאירה בת שלה לבד ולא מסרה לאף אחד על זה" מדובר עליי .הסבירה לי שאני עזבתי את הבת מהבוקר לבד מבלי להגיד לסבתא שלה למשל שתקח אותה ותטפל בה .אני אמרתי לה שאני מסרתי לבת ולאמא שלי .לא זה הספור ..הבעיה שהיא היתה כותבת דוחות ופתחה לי תיק .. אני היום יש לי שאלות !! איפה אני עומדת? האם נפתח תיק בבית משפט או לא ? האם העניין נסגר אצלם במחלקה חעבודה סוציאלית או שיש כבר הליכים משפטיין ?? כל זה מדע חיוני בשבילי .צריך לתת לאמא להגן על עצמה בפני דיונים באם נקבעו ולסדר עורך דין ..רני לא יקבלת מכתבים כי תא דואר שלנו משותף .האם זה חוקי משהיא עושה או שצריכה לגיד לי בדיוק מה קורה .ואיך אני אקבל כל המדע הזה מה הכתובת ...בדיוק ואיל אני אתייחס לאי נאמנות שלה בעבודה שאולי תקבע גורל רע לי ולבת שלי לטפולכם הנאות .
שלום רב, השאלות שלך חשובות אך עלייך להפנות אותם לעובדת הסוציאלית שעמה ישבת. אין לנו דרך לדעת מה קורה בתיק ספציפי או נושא ספציפי שלא בטיפולנו.
שאלות נפוצות:
אור נס
אור נס
ורד בן שלמה
טסייה