מנהל הפורום עו"ד מורן אייזנקוט
אחים שלי מרחיקים אותנו מבית ההורים לאט לאט
שלום לכם יש לי שני אחים מאוד שתלטנים וכוחניים , אימי חולת דינמציה ואבי יותר נזקק לעזרה בגלל בעיות גופניות אחי הגדול "מינה " את אחי הצעיר לדאוג אמא מבחינה רפואית , לאחרונה אחי הביא מטפלת זה לאימי שנמצאת איתה 24 שעות , המטפלת נמצאת עם שני הוריי . לפני מספר שבועות המטפלת רצתה לעזוב , אחי האשים את אחותי בזה בגלל שהיא מבשלת בבית אוכל לאימי ואסר עלינו לבשל אצל הורינו , ואף זרק לה את האוכל מספר פעמים והתנהג באלימות שפניתי למשטרה הם אמרו לי שאין מה לעשות היו והוא לא הרביץ לה , הוא אף הוסיף לאימי כדוריי הרגעה כדי שהיא לא תעיר את המטפלת בלילה , אבא שלי מעריך מאוד את אחיי ואותנו מבטל , אני מניחה שהבישול זה השלב הראשון להרקתנו למי עליי לפנות תודה
הדרך היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא פניה לבית המשפט בבקשה למינוי אפוטרופוס על האם החולה או על שני ההורים.
רצית לפנות לבית משפט למינוי אופוטרופוס , אך אחיי ואבי אינם מוכנים לשמוע על כך כלל וכלל ואפילו אחיי הבהילו את אבי { אם ביודעין וא לא : שהוא ילקח למןסד אם דבר כזה יקרה , אני לא רוצה להכאיה לאבי אך היחסים בבית הם יחסי שליטה וכוחניו מצד אחיי , אני פוחדת מאוד שאחי ימכור את דירת הוריי או ישכיר אוה באם הוריי ילגו למוסד { חלילה ץ חליה } אני ואחותי מרגישות א שייכות שאנו הולכות להוריי
שאלות נפוצות:
אור נס
אור נס
ורד בן שלמה
טסייה