לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
לילי

אחים שלי מרחיקים אותנו מבית ההורים לאט לאט

שלום לכם יש לי שני אחים מאוד שתלטנים וכוחניים , אימי חולת דינמציה ואבי יותר נזקק לעזרה בגלל בעיות גופניות אחי הגדול "מינה " את אחי הצעיר לדאוג אמא מבחינה רפואית , לאחרונה אחי הביא מטפלת זה לאימי שנמצאת איתה 24 שעות , המטפלת נמצאת עם שני הוריי . לפני מספר שבועות המטפלת רצתה לעזוב , אחי האשים את אחותי בזה בגלל שהיא מבשלת בבית אוכל לאימי ואסר עלינו לבשל אצל הורינו , ואף זרק לה את האוכל מספר פעמים והתנהג באלימות שפניתי למשטרה הם אמרו לי שאין מה לעשות היו והוא לא הרביץ לה , הוא אף הוסיף לאימי כדוריי הרגעה כדי שהיא לא תעיר את המטפלת בלילה , אבא שלי מעריך מאוד את אחיי ואותנו מבטל , אני מניחה שהבישול זה השלב הראשון להרקתנו למי עליי לפנות תודה

גיל בר-זהר

הדרך היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא פניה לבית המשפט בבקשה למינוי אפוטרופוס על האם החולה או על שני ההורים.

לילי

רצית לפנות לבית משפט למינוי אופוטרופוס , אך אחיי ואבי אינם מוכנים לשמוע על כך כלל וכלל ואפילו אחיי הבהילו את אבי { אם ביודעין וא לא : שהוא ילקח למןסד אם דבר כזה יקרה , אני לא רוצה להכאיה לאבי אך היחסים בבית הם יחסי שליטה וכוחניו מצד אחיי , אני פוחדת מאוד שאחי ימכור את דירת הוריי או ישכיר אוה באם הוריי ילגו למוסד { חלילה ץ חליה } אני ואחותי מרגישות א שייכות שאנו הולכות להוריי

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני משפחה