לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
קארין

אי עמידה בהסדרי ראיה

שלום, הסדרי הראיה שנקבעו הם שני ורביעי וכל סופש שני.הגרוש שלי עובד הרבה בחול ולכן הסכמתי לגמישות ובהסכם נקבע כי חייב ליידע אותי בהקדם ולקבל את הסכמתי. בפועל מעולם לא ביקש את הסכמתי ובנוסף לנסיעות העבודה טס לנסיעות פרטיות.האחרונה בת 9 ימים.כמובן בלי הסכמתי ע״פ ההסכם. כלומר מראש לא עובד בסעיף שצריך לקבל את הסכמתי אלא קובע לי עובדה. בימים אלה הוא מבקש מאימו שתיקח את הילדים ותשלים את השעות כי יודע שאני לא אתן לה(רק כי אני אוהבת אותה ויודעת שזה מקשה עליה, כמו כן כי הילדים שלי מעדיפים כמובן להיות איתי). בגלל כל הנסיעות הוא מחליף לנו ימים של הסדרי ראיה וסופשים כדרך קבע. בלי קשר לפגיעה ביציבות לילדים הוא משבש לי את היכולת לעבוד את סך השעות שאני נדרשת. כמו כן פוגע לי באפשרות לקיים חיים פרטיים. בעשרת החודשים האחרונים טס 8 פעמים לצרכי עבודה,כ3-4 ימים כל פעם ועוד 4 נסיעות אישיות. כמו כן בהסכם מצוין כי מחויב לקחת את הילדים ללינה במידה וטס בימים שלו ולהחזיר לי אותם ביום שחוזר,גם אם זה לא היום שלו. מה ניתן לעשות?

עו"ד גיל בר-זהר

שלום קארין, במצב של הפרת הסדרי ראיה, ואם ההידברות אינה עוזרת, ניתן לפנות לבית המשפט בבקשה מתאימה.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני משפחה