לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מיכל כהן

רשלנות קופת חולים כללית- ביטוח מושלם + סיעודי

הי, מדובר באימי אישה בת 74 שמשנת 1996 היתה מבטוחת בקופת חולים כללית בביטוח מושלם+ סיעודי ושולם מידי שנה בשנה ע"י הוראת קבע, לפני כשנה הוראת הקבע לא כובדה חודש אחד(במקרה אני זאת שמשלמת אני הבת) , ואז התקשרתי למחלקת הגביה ובקשתי לתת מס כרטיס אשראי ובתגובה נאמר לי שאי אפשר , אז בקשתי שימשיכו את הוראת הקבע הקיימת ונאמר לי שלא תהיה בעיה, לאחר כחודש שוב טלפנתי אל מוקד הגביה ונאמר לי לא לדאוג הכל בסדר. היום לאחר שנה במקרה התקשרתי אתמול בשעה 12.00 על מנת להזמין תור לרופא נאמר לי מפי המוקדנית שכדאי לי לשמוע פרטים נוספים על השרותי ם החדשים של הקופה כמו פליטיניום ועוד , ואז התתברר לי לתדהמתי שאימי לא מבוטחת לא בבטוח מושלם וגם לא סיעודי, להזכירך משנת 1996 שולם ברצף. וטעות אחת של מחלקת הגביה מביאה אותנו למצב שאיבדנו את כל הוותק גם של המושלם וגם של הסיעודי יש לציין שלא קבלנו כל תזכורת או הודעה או שיחה טלפונית על הפסקת הביטוחים הנ"ל. האם יש עילה מול קופת חולים הנ"ל לתביעה בגין רשלנות זו?, אשמח לתשובתך בתודה מראש , מיכל

אילן

שלום מיכל לפי דעתי כן 1; את משלמת לפי מחירון של פוליסה דבר שמעיד על תשלום קבוע לפוליסת ביטוח מסויימת. 2; הוותק נשאר כי אם התשלום מתבצע דרך החשבון בנק אז יופיע בעו״ש שם החברה כגון ביטוח בריאות או כללית או ביטוח רפואי 3:דבר הזה מעיד על הוותק של המטופל באותו מסלול 4: כל הניירת תופסת בבית המשפט 5: אם קבלת בעבר הודעה ס. מ. ס על אי כיבוד הוראת קבע דבר זה מכסה אצ חברת הביטוח כמוצג משפטי 6: תבדקי את כל הסוגיות ובמיוחד חשבון הבנק ואת יכולה לתבוע למרות שהיה פיגור בתשלום כי הרשלנות של הפקיד עוד לפני פיגור התשלום

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית