לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אליהו לוי

רשת משקפיים החליפה בין המספרים של המשקפיים וגרמו לילדה בת 4 לסבול

לנכדה שלי בת כ-4 יש בעיות עם הראיה . לפני כ -7 חודשים נמסר לה מרשם להתקנת משקפים . ברשת הלפרין סדרו לה משקפים. בטעות החליפו את המספרים של העינים. כתוצאה מכך הילדה סבלה והתנהלותה היתה לא תקינה. היא שברה את המשקפים במהלך התקופה כ-4 פעמים..התלוננה על כאבי ראש וכו'התנהלות שלא ידענו ממה נובעת .לפני שבוע .בקרה בתי עם הנכדה אצל רופא עינים מקצועי. בביקור התגלה כי המשקפים שסדרו לה לא נעשו נכון.איך מטפלים ומגישים תביעה בנידון

עוד נתי רון - מנהל הפורום

שלום לך מר לוי. לפי הסיפור שלך כנראה שהיתה רשלנות וגם נגרמה עוגמת נפש . יחד עם זאת סביר שלא נגרם נזק לצמיתות כיוון שעלו על הטעות כבר אחרי 4 חודשים.עם זאת אין ספק שהילדה זכאית לפיצוי על עוגמת הנפש . לשם כך יש לקבל מרופא העיניים חוות דעת שבה יאמר כי המרשם למשקפיים שנקבע לה על ידי החנות היה שגוי ובעזרתו ניתן יהיה לתבוע . לצורך " תיאום ציפיות " רק אומר לך שבתי המשפט אינם פוסקים סכומים משמעותיים מקום בו לא נגרם נזק לצמיתות והסכום לו ניתן לצפות הינו של אלפי שקלים בלבד . בנסיבות אלו אולי עדיף לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות שסמכותו עד כ 30000 ש"ח שם לא צריך ואי אפשר להשתמש בעורכי דין. הדיון מהיר יותר ופסק הדין ניתן במקום.

אליהו לוי

תודה על תשובתכם. אני מעוניין לדעת ,במידה ואני מגיש תביעה בבית דין לתביעות קטנות.האם נתן להסתיע בעו"ד לניסוח כתב התביעה.ומה העלות להכנת כתב התביעה?

עו"ד נתי רון-מנהל הפורום

ניתן להסתייע בעו"ד לשם הכנת התביעה . עלות סבירה בעיני היא סביב 1500 ש"ח +מע"מ.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית