בנוסף לרופא ריאומטולוג שהכחיש אבחנה שקיבלתי ודיבר אליי בזלזול טען שיש לי סרטן
רופא הזה אמר לי שיש לי סרטן איפושהו באגן(בבדיקת מיפוי עצמות היה כתוב:תהליך תופס מקום ועוד). קיבלתי שוק.היה לו זכות להגיד את זה לחולה בלי בדיקות נוספות,בלי הוכחות? בפברואר עשיתי MRI כפות ידיים ושורשים כ.י. תוצאות MRI:סינוביטיס,ארוזיות, פאנוס דלקתי,AVN.הכול בגלל הרופא שהכחיש אבחנה וגרם לי נזקים רציניים. יש עילה לתביע? אלפי תודות על תשובתכם והסבר בכמה מילים מה התחלה ואיך להוכיח הכול.אני עדין בסטרס,מדוכאת,אבודה,חסרת אונים. מרינה
שלום לך מרינה. צריך לקבל את התיק הרפואי כדי להבין מה קרה כאן . לא ברור לי אם האבחנה של סרטן נשללה או לא. כדי להבין ולהחליט אם יש מקום לתביעה את צריכה לפנות לעו"ד אשר יזמין את מלא התיק שלך הן בקופת חולים והן בביה"ח בו אושפזת בסוף 2011 ויתייעץ עם רופא פנימי כדי להבין ממנו האם היתה טעות באבחון. מכל מקום גם אם היתה רשלנות באבחון עדיין צריך להוכיח שהיא גרמה לנזק של ממש- נזק גופני או נפשי לצמיתות כדי שיהיה לך "כדאי" להגיש תביעה.
שלום רב לעו"ד נתי רון הנכבד.היה חשש לסרטן ונשלל (נבדקתי גם ע"י גינקולוג גם בכל מיני בדיקות), ובפברואר נבדקתי ע"י פרופסור-ריואמטולוג אחר שמיד אמר לי שאין לו כלל ספק שאני סובלת מR.A.מאוד פעילה,עם ארוזיות וסינוביטיס בכל המפרקים בכל הגוף.קיבלתי ממנו מרשם לסטרואידים(זריקות) ומטוטרקסת ופלקוניל ועוד תרופות. תודה רבה לך על עזרתך ועל תשובתך מכל הלב. מרינה