רשלנות בטיפולי שורש כתרים וסתימות
שלום רב. לפני שש שנים סיימתי טיפולי שיניים אצל מכר של אבי (שהגעתי אליו בגלל המחיר והאופציה לשלם בשחור ) הטיפול כלל לפחות 9 כתרים טחפולי שורש וסתימות . לפני חודש התחילו לי כאבים וניגשתי לרופא אחר (חבר של אחי) ששמעתי עליו ביקורות טובות ,הוא שלח אותי לצילומים ושחזרתי הוא היה המום ממה שקורה אצלי בפה,כל הטיפולי שורש שעשיתי לא טובים כי לא הוציאו את כל השורש והוסיף שלרופא כזה צריך לשלול את הרישיון,ששאלתי כמה צריך לעלות דבר כזה השיב לא פחות מ75 אלף ש"ח (וציין שאפשר למצוא יותר נמוך והוסיף שבגלל שלא הוציאו את השורש עד הסוף צריך להזמין מומחה לשורש וזה חיצוני וזה עולה לפחות 2500 ש"ח וצריך גם להחליף את כל הכתרים בנוסף גם את הכתרים שהיו צמודים הוא עשה ביחד זאת אומרת שבקידמת הפה יש לי 7 כתרים אשר מחוברים ביחד וגם אי אפשר לנקות . מה עלי לעשות ושוב עלי לציין ש90 אחוז מהטיפולים נעשו בשחור . מצטער מראש על אורך ההודעה .
שלום עידן. עליך לקבל חוות דעת של מומחה בתחום שיקום הפה על כך שהטיפול בך היה רשלני . ללא חוות דעת כזו לא ניתן לתבוע. אולי החבר של אחיך שכל כך הזעזע מהמצב יסכים לתת חוות דעת. ללא חוות דעת שכזו לא ניתן לתבוע את הרופא. לשם קבלת חוות דעת עליך לפנות ( ישירות או עדיף באמצעות עורך הדין שיטפל בתיק) לרופא שטיפל בך על מנת שיעביר אליך את מלא התיק הרפואי לרבות צילומי הרנטגן.